Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ρανιέρι μετά την άνοδο - θαύμα της Κάλιαρι στη Serie A (vid)

Ο δακρυσμένος Ρανιέρι

i

© SS Twitter

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ρανιέρι μετά την άνοδο - θαύμα της Κάλιαρι στη Serie A (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:38 - 12.06.2023

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε ένα ακόμα «θαύμα» μετά τη Λέστερ, αφού ο ίδιος οδήγησε την Κάλιαρι από την 14η θέση στη Serie A. Ο ίδιος μετά από αυτό το επίτευγμα ξέσπασε σε κλάματα.

Το σκορ μέχρι το 94' στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάρι και Κάλιαρι ήταν 0-0 και με αυτόν τον τρόπο οι γηπεδούχοι εξασφάλιζαν άνοδο στη Serie A. Όμως, υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Ρανιέρι και χάρη στο γκολ του Παβολίτι στις καθυστερήσεις, οι «νησιώτες» διαμόρφωσαν το συνολικό σκορ των μπαράζ σε 2-1 και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκαν εκείνοι στα «μεγάλα σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Το «θαύμα» και τα δάκρυα του Ρανιέρι

Ο 72χρονος τεχνικός κατόρθωσε να πραγματοποιήσει ένα ακόμα «θαύμα» μετά από αυτό της κατάκτησης της Premier League με τη Λέστερ, αφού ο ίδιος οδήγησε μία ομάδα από την 14η θέση της Β' κατηγορίας στην άνοδο. 

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν αναλάβει καθήκοντα ο Ρανιέρι, ο σύλλογος της ομώνυμης πόλης βρισκόταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Όταν ο ίδιος πήρε το «τιμόνι», εκείνη είχε κατορθώσει να σώσει κάπως τη χρονιά, φτάνοντας μέχρι την 8η θέση και εν τέλει με εκείνον στην ηγεσία έφτασε τελικά έως της Serie A.

Όπως ήταν λογικό, επομένως, η συναισθηματική φόρτιση μετά τη νίκη επί της Μπάρι ήταν τεράστια και ο Κλαούντιο Ρανιέρι «λύγισε» μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Γκούιντα. Ο Ιταλός τεχνικός ξέσπασε σε κλάματα με τη λήξη της αναμέτρησης και ο φακός τον αποτύπωσε σε μία άκρως συγκινητική στιγμή.