Η Μίλαν καλωσόρισε τον Ιμπραΐμοβιτς με ένα εντυπωσιακό βίντεο (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

©Photo By Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Η Μίλαν καλωσόρισε τον Ιμπραΐμοβιτς με ένα εντυπωσιακό βίντεο (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:02 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 27.02.2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από εννιά μήνες και η Μίλαν δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το come back του Σουηδού σταρ.

Η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα για την 24η αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς. Η μεγάλη είδηση της αγωνιστικής αυτής ωστόσο, δεν ήταν η σημαντική νίκη που πέτυχαν οι Ροσονέρι, αλλά η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους αγωνιστικούς χώρους μετά από εννιά μήνες. 

Η επέμβαση που έκανε ο Σουηδός επιθετικός στο γόνατό του, τον άφησε εκτός δράσης για αρκετό καιρό, όμως ο 41χρονος ποδοσφαιριστής δεν το έβαλε ποτέ κάτω και επέστρεψε για να συνεχίσει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Μίλαν.

Μέσω των social media, ο ιταλικός σύλλογος ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τον Ζλάταν με αφορμή την πολυπόθητη επιστροφή του στο χορτάρι.

Ο Σουηδός φορ πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ολιβιέ Ζιρού στο 74ο λεπτό, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό των Μιλανέζων.

«Είναι διαφορετικό όταν είσαι στο γήπεδο. Η αδρεναλίνη, οι οπαδοί, η μυρωδιά, οι μονομαχίες. Νιώθεις ζωντανός στο γήπεδο. Επιτέλους γύρισα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Με τη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Αταλάντα, ο Σουηδός φορ σε ηλικία 41 ετών και 146 ημερών έγινε ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, καθώς ξεπέρασε τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα.