Τρομερά πράγματα στη Serie A: Προπονητής έριξε κουτουλιά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή - Άμεση απόλυση από την ομάδα του! (vid)

Ρομπέρτο ​​Ντ' Αβέρσα

i

PrtScr

Τρομερά πράγματα στη Serie A: Προπονητής έριξε κουτουλιά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή - Άμεση απόλυση από την ομάδα του! (vid)

Κώστας Τόπας 11:18 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 11.03.2024

Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα της Λέτσε με τη Βερόνα, με τον προπονητή των γηπεδούχων να ρίχνει κουτουλιά σε παίκτη των φιλοξενουμένων και σήμερα να απολύεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του.

Η Λέτσε εξέδωσε ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι ο προπονητής Ντ' Αβέρσα απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του μετά τα χθεσινά γεγονότα. Ο 47χρονος προπονητής εθεάθη να χτυπά με το κεφάλι του τον επιθετικό της Ελλάς Βερόνα, Χένρι Τόμας, μετά την ήττα της Λέτσε με 1-0, με τον σύλλογο να καταδικάζει αμέσως τις ενέργειές του.

Ο Ντ' Αβέρσα αργότερα ζήτησε συγγνώμη για τις ενέργειές του, αλλά η Λέτσε κυκλοφόρησε μια δήλωση το πρωί της Δευτέρας (11/03), επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στη διαδικασία της απόλυσής του.

«Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος του αγώνα Λέτσε – Βερόνα, η Λέτσε ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον προπονητή Ρομπέρτο ​​Ντ' Αβέρσα από τα καθήκοντά του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή και το επιτελείο του για τη δουλειά τους», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Ντ' Αβέρσα από την πλευρά του ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους και, ταυτόχρονα, να ανασυνθέσω εν συντομία το θλιβερό και ατυχές επεισόδιο στο οποίο συμμετείχα αρνητικά στο τέλος του αγώνα Λέτσε-Βερόνα. Ήρθα σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χένρι», συνέχισε, «αλλά δεν χτύπησα με το κεφάλι τον παίκτη της Βερόνα, ούτε έλαβα κάποια επίθεση από αυτόν. Ήταν μια αντιαθλητική εικόνα που γεννήθηκε από μεγάλη ένταση και αδρεναλίνη, που όμως δεν έπρεπε και δεν μπορεί να είναι δικαιολογία.

Έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη. Αφήνω τον εαυτό μου να παρασυρθεί από τη ένταση της στιγμής, αλλά όχι σε σημείο να χτυπήσω άλλο άτομο. Αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου, το απορρίπτω και δεν το αποδέχομαι. Για άλλη μια φορά, ζητώ συγγνώμη από τον Χένρι, από τους οπαδούς της Λέτσε, τη Βερόνα και τους Ιταλούς οπαδούς, από τους διαιτητές, και από τους δύο συλλόγους, από τη διοίκηση, το επιτελείο μου και την ομάδα μου».