Ο Γιορέντε έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις για τη Ρόμα

Ο Γιορέντε έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις για τη Ρόμα

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:05 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 11.03.2024

Η Ρόμα έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κόντρα στην Φιορεντίνα (2-2) και διατηρήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Η Ρόμα απέδρασε από την έδρα της Φιορεντίνα με τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του αγώνα (2-2), για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι βρίσκεται στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς, ενώ οι βιόλα είναι στην 8η θέση με 43 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 18ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νίκολας Γκονσάλες, ο Λούκα Ρανιέρι σηκώθηκε ψηλότερα από όλος στη περιοχή και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Φιορεντίνα.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Χουσέμ Αουάρ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής πήρε τη πάσα του Ανχελίνιο και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Στο 69ο λεπτό η Φιορεντίνα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ρολάντο Μανδραγόρα, ενώ στο 90+5' η Ρόμα έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας με τον Ντιέγκο Λιορέντε. Μάλιστα η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο είχε χαμένο πέναλτι με τον Κριστιάνο Μπιράγκι στο 80'.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (29ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ