Η Αταλάντα «φρέναρε» τη Γιουβέντους και την έριξε στην τρίτη θέση της Serie A

Πήρε τον βαθμό η Αταλάντα απέναντι στη Γιουβέντους.

i

© PrtScr

Η Αταλάντα «φρέναρε» τη Γιουβέντους και την έριξε στην τρίτη θέση της Serie A

Πάνος Κορομηλάς 20:52 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 10.03.2024

Φρένο έβαλε η Αταλάντα στη Γιουβέντους, με τον Κουπμάινερς να σημειώνει δύο γκολ και να χαρίζει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Στην τρίτη θέση έπεσαν οι «μπιανκονέρι», μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Έμπολι νωρίτερα.

Σπουδαίο ματς στο Τορίνο, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αταλάντα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, είδαν την ομάδα του Αλέγκρι να ανατρέπει το σκορ, όμως είχαν ξανά απάντηση, με το τελικό 2-2 να τους αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους. Στην τρίτη θέση της Serie A έπεσαν οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Έμπολι.

Από την πλευρά τους, οι «μπεργκαμάσκι» συνεχίζουν σε ευρωπαϊκή τροχιά και βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς.

Πιο επιθετικά μπήκε στο παιχνίδι η Γιουβέντους και είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μιρέτι πήρε την κεφαλιά, όμως ο Καρνεσέτσι τον σταμάτησε ενστικτωδώς.

Στο 35' η Αταλάντα πήρε προβάδισμα με τον Κούπμαϊνερς. Οι «μπεργκαμάσκι» εκτέλεσαν εξαιρετικά μια κομπίνα σε στημένη φάση και ο Ολλανδός χαφ νίκησε τον Σέζνι με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και έφτασαν τελικά στην ολική ανατροπή, με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά.

Ο Καμπιάσο ισοφάρισε στο 66' και ο Μίλικ βρήκε δίχτυα για το 2-1, φέρνοντας τα πάνω - κάτω. Όμως, η ομάδα του Γκασπερίνι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Ο Κουπμάινερς ισοφάρισε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 75ο λεπτό, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Αλέγκρι προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στο τελευταίο δεκάλεπτο, θέλοντας να δώσει ανάσες στην ομάδα του και να κυνηγήσει τη νίκη. Το γκολ της λύτρωσης όμως δεν ήρθε και έτσι αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: