Ο Πογκμπά «φλερτάρει» με ρωσικό κλαμπ... διασήμων: «Όχι, δεν είναι αστείο»

Πολ Πογκμπά

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ο Πογκμπά «φλερτάρει» με ρωσικό κλαμπ... διασήμων: «Όχι, δεν είναι αστείο»

Κώστας Τόπας 13:01 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 10.03.2024

Ο Πολ Πογκμπά, τον οποίο η Γιουβέντους θα μπορούσε να «ξεφορτωθεί» το καλοκαίρι, αφού αποβλήθηκε επειδή βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ, έχει έρθει σε επαφή με τους Broke Boys της Media Football League, ενός πρωταθλήματος διασημοτήτων.

Ο Πολ Πογκμπά, ένας παίκτης που προορίζεται να αφήσει το όνομά του γραμμένο στα βιβλία της ιστορίας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θα μπορούσε να βρίσκεται στο λυκόφως της καριέρας του. Σε ηλικία 30 ετών, ο πρώην Γάλλος Γάλλος διεθνής της Γιουβέντους θα μείνει εντελώς εκτός συναγωνισμού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως αποτέλεσμα της σκληρής κύρωσης που έλαβε επειδή βρέθηκε θετικός σε DHEA σε τεστ αντιντόπινγκ.

Ο Πογκμπά, ο οποίος τότε είπε ότι ήταν «λυπημένος, σοκαρισμένος και συντετριμμένος γιατί όλα όσα έχω χτίσει στην επαγγελματική μου καριέρα μου έχουν αφαιρεθεί», δεν έχει μιλήσει περαιτέρω για το θέμα. Αλλά οι ειδήσεις έφεραν πάλι το όνομά του στο φως της δημοσιότητας.

Φαίνεται σαν αστείο, αλλά δεν είναι: ο μέσος έχει έρθει σε επαφή με τους Broke Boys, μια ομάδα που παίζει στη ρωσική «Media Football League», και στην οποία παίζουν διάσημοι. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Άρτιομ Κατσγιατούριαν, δηλώνει σύμφωνα με το «Championat» ότι συνομιλούν με τον Γάλλο και τον ατζέντη του.

Απίθανο: Αυτός είναι ο νέος μισθός του Πολ Πογκμπά που θα πληρώνει η Γιουβέντους!
SERIE A

23:30 - 06.03.2024

Απίθανο: Αυτός είναι ο νέος μισθός του Πολ Πογκμπά που θα πληρώνει η Γιουβέντους!

Kάποτε ο Πολ Πογκμπά αμείβονταν ως ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα και μετά την ποινή που έλαβε, το ποσό που θα μπαίνει στα ταμεία του θα είναι... τετραψήφιο.

«Μπορεί να φαίνεται σαν αστείο, αλλά τον έχουμε πάρει τηλέφωνο. Μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί ευγενικά. Είναι σε μια απελπισμένη στιγμή και χρειάζεται χρόνο για να αποδεχτεί ότι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο δεν θα του επιτραπεί να παίξει για τόσο καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.