Ο Πογκμπά αποκλείστηκε από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια λόγω ντόπινγκ

Πολ Πογκμπά

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ο Πογκμπά αποκλείστηκε από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια λόγω ντόπινγκ

Στέλιος Βαρδάκης 14:25 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 29.02.2024

Με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια τιμωρήθηκε ο Πολ Πογκμπά, οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και συγκεκριμένα σε υψηλό ποσοστό τεστοστερόνης.

Μεγάλα μπλεξίματα για τον Πολ Πογμπά! Ο Γάλλος μέσος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια από την Εθνική Εισαγγελία καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είχε υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο και βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ο ίδιος ζήτησε και δεύτερη ανάλυση ωστόσο και πάλι το αποτέλεσμα έδειξε υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης.

Ο παίκτης είχε είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή πως η ουσία υπήρχε μέσα σε συμπλήρωμα διατροφής που έπαιρνε, ενώ λέγεται πως το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους ήταν ενήμερο για την κατανάλωση του συγκεκριμένου συμπληρώματος.

Μετά το «αντίο» του Εμπαπέ η Παρί ψάχνει το «μπαμ» με Κβαρατσχέλια
LIGUE 1

13:36 - 27.02.2024

Μετά το «αντίο» του Εμπαπέ η Παρί ψάχνει το «μπαμ» με Κβαρατσχέλια

Ο ατζέντης του Κβίτσα Κβαρατσχέλια επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Παρί και έτσι φούντωσαν τα σενάρια που θέλουν τον Γεωργιανό να μετακομίζει το προσεχές καλοκαίρι στην «πόλη του φωτός», προκειμένου να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ, που είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Πογκμπά με τη Γιουβέντους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ενώ φέτος έχει προλάβει να μετρήσει μόλις δύο εμφανίσεις με τη «Μεγάλη Κυρία» καθώς μετά τον θετικό έλεγχο ντόπινγκ βρισκόταν υπό καθεστώς προσωρινής τιμωρίας από την ιταλική ποδοσφαιρική Δικαιοσύνη μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική ποινή ποινή του.