Απίθανο: Αυτός είναι ο νέος μισθός του Πολ Πογκμπά που θα πληρώνει η Γιουβέντους!

Ο Πογκμπά

i

© Intime

Απίθανο: Αυτός είναι ο νέος μισθός του Πολ Πογκμπά που θα πληρώνει η Γιουβέντους!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:30 - 06.03.2024

Kάποτε ο Πολ Πογκμπά αμείβονταν ως ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα και μετά την ποινή που έλαβε, το ποσό που θα μπαίνει στα ταμεία του θα είναι... τετραψήφιο.

Tην κατιούσα έχει πάρει η καριέρα του Πολ Πογκμπά τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο για τα επόμενα τέσσερα έτη. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είχε υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο και βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη,

Ο παίκτης είχε υποστηρίξει πως η ουσία υπήρχε μέσα σε συμπλήρωμα διατροφής που έπαιρνε, εντούτοις η δικαιοσύνη δεν πείσθηκε από το επιχείρημά του. Κάπως έτσι, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν δικαίωσε εκείνους που είχαν προσδοκίες προς το πρόσωπό του και έλαβε βαριά ποινή.

Η ζωή του Γάλλου αλλάζει πλέον ριζικά, αφού εκτός από την αποχή του στο ποδόσφαιρο, ο ίδιος θα κληθεί να κάνει και καλύτερη διαχείριση των χρημάτων του. Αυτό διότι πλέον ο μισθός του μειώνεται κατακόρυφα, μετά την ποινή που το επιβλήθηκε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Marca» ο μισθός του μειώθηκε από τα 8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά - συν μπόνους - τον χρόνο, πλέον θα αμείβεται με 2.000 ευρώ το μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πογκμπά θα παίρνει λιγότερα χρήματα, από αυτά που εισπράττει κατά μ.ο. ο κάθε Ιταλός πολίτης. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως ο μέσος μισθός στη γειτονική χώρα είναι 2.900 ευρώ.