Η Μίλαν επικράτησε της Έμπολι δια ποδός Πούλισικ

Μίλαν - Έμπολι

i

© PrtScr

Η Μίλαν επικράτησε της Έμπολι δια ποδός Πούλισικ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:57 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 10.03.2024

Μπορεί το σκορ να είναι «φτωχό» (1-0), ωστόσο η Μίλαν δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στην Έμπολι, με τον Πούλισικ να δίνει τη λύση.

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες για τη Μίλαν στο πρωτάθλημα!

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A, οι Μιλανέζοι φιλοξένησαν την Έμπολι στο «Σαν Σίρο» και μοναδικό σκόρερ τον Πούλισικ, πήραν τη νίκη (1-0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Μίλαν είχε τον απόλυτο έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους το βρήκε.

Συγκεκριμένα, στο 41ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πούλισικ. Ο 25χρονος εξτρέμ των «Ροσονέρι» υποδέχτηκε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και δίχως να το σκεφτεί εκτέλεσε υποδειγματικά (έχοντας και την τύχη με το μέρος του) για το 1-0.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο. Η Έμπολι προσπαθούσε να βρει κενούς χώρους κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή αρκετές φορές.

Η Μίλαν έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν βρήκε ποτέ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Με αυτό το τρίποντο, οι «Ροσονέρι» ανέβηκαν στη 2η θέση με 59 πόντους, στο -16 (!) από την πρωτοπόρο Ίντερ. Από την άλλη η Έμπολι παρέμεινε στη 16η θέση με 25 βαθμούς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (29ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η Ίντερ που σπάει όλα τα ρεκόρ: Καλύτερη από τη Νάπολι του Σπαλέτι και τη Γιουβέντους των 102 βαθμών (vid)
SERIE A

10:24 - 10.03.2024

Η Ίντερ που σπάει όλα τα ρεκόρ: Καλύτερη από τη Νάπολι του Σπαλέτι και τη Γιουβέντους των 102 βαθμών (vid)

Οι Νερατζούρι κυριαρχούν ολοένα και περισσότερο στη Serie A. Μετά από 28 αγωνιστικές, έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τη Νάπολι του Σπαλέτι και καλύτερα στατιστικά από τους 102 βαθμούς της Γιουβέντους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ