Επιστροφή στις νίκες για την Τορίνο - Διπλό της Μπολόνια στην έδρα της Φιορεντίνα

Μπολόνια

i

© Gabriele Maltinti/Getty Images/Ideal Images

Επιστροφή στις νίκες για την Τορίνο - Διπλό της Μπολόνια στην έδρα της Φιορεντίνα

Sportal newsroom 21:02 - 05.02.2023

Επέστρεψε στις νίκες η Τορίνο, η οποία κέρδισε την Ουντινέζε 1-0, εντός έδρα ήττα έκανε η Φιορεντίνα που έχασε από την Μπολόνια με 1-2.

Η Τορίνο επέστρεψε στις νίκες μετά από την ισοπαλία με την Έμπολι, κερδίζοντας την Ουντινέζε 1-0 εντός έδρας.  Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Τορίνο στο πρωτάθλημα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Γιαν Καραμό στο 49' μετά από ασίστ του Όλα Άινα. Για την ομάδα του Ούντινε αυτος ήταν ο δεύτερος σερί αγώνας που δεν κατάφερε να κερδίσει, μετά την ισοπαλία με την Ελλάς Βερόνα τη προηγούμενη αγωνιστική.

Με αυτή τη νίκη η Τορίνο ανέβηκε στην έβδομη θέση με τριάντα βαθμούς και είναι οχτώ πίσω από την έκτη Μίλαν, που βρίσκεται εντός «ευρωπαϊκών» θέσεων. Αντίθετα η ομάδα από το Ούντινε είναι μία θέση κάτω με 29 βαθμούς και «βλέπει» το Κόνφερενς Λιγκ να απομακρύνεται. 

Η Φιορεντίνα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Μπολόνια με 1-2. Ο Ορσολίνι πέναλτι στο 14' έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπολόνια και πέντε λεπτά μετά ο Ζαπονάρα ισοφάρισε για την Φιορεντίνα. Ο Πος μετά από ασίστ του Ορσολίνι έκανε το 1-2 στο 47', σκορ το οποίο ήταν και το τελικό. Η ομάδα της Φλωρεντίας βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με 24 βαθμούς, ενώ η Μπολόνια ανέβηκε στην ένατη θέση με 29 πόντους.