Serie A: Nίκη για την Έμπολι στο «θρίλερ» με την Σαμπντόρια
i

Twitter / Serie A

Serie A: Nίκη για την Έμπολι στο «θρίλερ» με την Σαμπντόρια

Sportal newsroom 23:48 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 16.01.2023

Η Έμπολι υποδέχτηκε τη Σαμπντόρια στο ματς που ολοκλήρωσε τη 18η αγωνιστική της Serie Α και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Εμπουέχι. Ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις.

Στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική της Serie Α η Έμπολι πήρε εντός έδρας νίκη επί της Σαμπντόρια με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Εμπουέχι στο 55ο λεπτό,

Μόνο η κατοχή ήταν μοιρασμένη στο πρώτο ημίχρονο για τους δύο αντιπάλους, αφού η Έμπολι ήταν ανώτερη και ήταν αυτή που προσπάθησε να βρει το γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν 9 προσπάθειες για γκολ, τρεις εκ των οποίων ανησύχησαν τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Σήκω Ντιέγκο για να δεις!

Σήκω Ντιέγκο για να δεις!

Τριάντα και κάτι χρόνια μετά από την εποχή του, δύο χρόνια και κάτι μετά από το θάνατο του Μαραντόνα, οι «παρτενοπέι» είναι κοντά στην κατάκτηση του «σκουντέτο», θα το πανηγυρίσουν στο γήπεδο που φέρει το όνομά του με εκείνον να κοιτάζει από ψηλά!

Τελικά οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, κάτι που δεν κράτησε πολύ αφού η Έμπολι δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, σκόραρε με τον Εμπουέχι. Ο παίκτης των γηπεδούχων έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από κόρνερ και με μια καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Το γκολ άλλαξε τη ροή του αγώνα, με τη Σαμπντόρια να περνάει στην αντεπίθεση και να κλείνει τους γηπεδούχους, προκειμένου να ισοφαρίσει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να το κάνουν, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι κι έτσι το 1-0 παρέμεινε, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο διαιτητής εξέτασε τη φάση στο VAR και το ακύρωσε, καθώς υπήρξε φάουλ από παίκτης της ομάδας της Γένοβας στο ξεκίνημα της.

Η βαθμολογία