Νίκησε τη Γιουβέντους με τεσσάρα η Σασουόλο (vids)!
i

©glomex

Νίκησε τη Γιουβέντους με τεσσάρα η Σασουόλο (vids)!

Κώστας Τσιακλής 21:03 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 23.09.2023

Η Σασουόλο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Γιουβέντους και τη νίκησε με το εμφατικό 4-2.

Ένα απίθανο παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Η Σασουόλο εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της Γιουβέντους και επικράτησε των «μπιανκονέρι» με 4-2. 

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην περίπτωση της Γιουβέντους. Η Σασουόλο άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 12'. Ο Αρμάντ Λοριέντε επιχείρησε ένα μακρινό σουτ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Βόιτσιεχ Σέζνι, υπέπεσε σε ένα απίθανο λάθος, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Σασουόλο.

Η Γιουβέντους απάντησε σχετικά γρήγορα αφού ισοφάρισε στο 21' με το αυτογκόλ του Ματίας Βίνα. Μάλιστα η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα με το σουτ του Μάνουελ Λοκατέλι στο 29'. Για κακή του τύχη η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Σασουόλο πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το όμορφο πλασέ του Ντομίνικο Μπεράρντι στο 41'. Στο 45' η Γιουβέντους διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι όμως ο διαιτητής και ο VAR έκριναν πως δεν υπάρχει παράβαση. Η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι για τη Σασουόλο, με τον Λοριέντε να στέλνει τη μπάλα άουτ στο 63'. 

Δύο λεπτά αργότερα η Γιουβέντους απείλησε με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς όμως και αυτός αστόχησε. Στα τελευταία στάδια του αγώνα το παιχνίδι πήρε «φωτιά». Η Γιουβέντους ισοφάρισε στο 78 με τον Κιέζα όμως η Σασουόλο πήρε ξανά προβάδισμα στο 82'. Ο Σέζνι σταμάτησε ένα μακρινό σουτ όμως ο Αντρέα Πιναμόντι πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 3-2.

Η Σασουόλο έφτασε και σε τέταρτο γκολ χωρίς μάλιστα να σκοράρει κάποιος ποδοσφαιριστής. Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Φεντερίκο Γκάτι, έκανε ένα απίθανο λάθος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας της ομάδας του, σημειώνοντας το τελικό 4-2. 

Με τη νίκη της η Σασουόλο έφτασε τους έξι βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση. Από την άλλη, η Γιουβέντους υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα και έμεινε στη 4η θέση με 10 βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ