Οι οπαδοί της Φιορεντίνα αποκάλεσαν «γύφτο» τον Βλάχοβιτς κι εκείνος τους ειρωνεύτηκε (vids)

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

PrtScr

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα αποκάλεσαν «γύφτο» τον Βλάχοβιτς κι εκείνος τους ειρωνεύτηκε (vids)

Κώστας Τόπας 10:46 - 06.11.2023

Οπαδοί της Φιορεντίνα έβαλαν στο στόχαστρο τον πρώην επιθετικό της ομάδας του, Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος μετά τη νίκη της Γιουβέντους απάντησε στις αποδοκιμασίες.

Για την ενδέκατη αγωνιστική της Serie A, η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κι έτσι συνεχίζει ν' απειλεί την πρωτοπόρο Ίντερ.

Μετά το τέλος του αγώνα, διαδραματίστηκαν σκηνές έντασης ανάμεσα στους οπαδούς των «βιόλα» και τον πρώην επιθετικό της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος στράικερ ο οποίος πλέον φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους, βρέθηκε στο στόχαστρο των αντίπαλων οπαδών κι αποδοκιμάστηκε αρκετές φορές από το πλήθος.

Με το τελευταίο σφύριγμα, ο Βλάχοβιτς ξέσπασε και γυρνώντας προς τις εξέδρες φώναξε με ειρωνικό τρόπο: «Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα κερδίσετε». Αυτή ήταν η φράση που εκφώνησε ο 23χρονος επιθετικός των «μπιανκονέρι» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της Φιορεντίνα, οι οποίοι ξέσπασαν σε νέες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του και τον αποκάλεσαν «γύφτο».

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!