Η Βερόνα «σόκαρε» την Ουντινέζε με buzzer beater - Εύκολη νίκη για τη Φιορεντίνα

Φιορεντίνα - Σαλερνιτάνα

i

© PrtScr

Η Βερόνα «σόκαρε» την Ουντινέζε με buzzer beater - Εύκολη νίκη για τη Φιορεντίνα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:08 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 03.12.2023

Στο ματς-θρίλερ της αγωνιστικής, Ουντινέζε και Βερόνα έμειναν ισόπαλες (3-3), ενώ η Φιορεντίνα επικράτησε εύκολα της Σαλερνιτάνα (3-0).

Σε ένα ματς που τα είχε όλα για τη 14η αγωνιστική της Serie A, Ουντινέζε και Βερόνα έμειναν ισόπαλες (3-3), ενώ η Φιορεντίνα είχε εύκολο έργο κόντρα στη Σαλερνιτάνα (3-0).

Όσον αφορά στη ματσάρα του «Φρίουλι», οι ασπρόμαυροι πήραν ισχυρό προβάδισμα με σκόρερ τους Καμπασέλε και Λούκα στο πρώτο ημίωρο (2-0). Επτά λεπτά αργότερα, ο Τζούριτς ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι κι έδωσε νέα πνοή στο ματς (2-1).

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Βερόνα να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο δεν βρήκε.

Με την έναρξη της επανάληψης, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο και η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε... καρπούς. Συγκεκριμένα, στο 61ο λεπτό ο Νγκονζέ έφερε το ματς στα ίσα με ένα εντυπωσιακό βολ-πλανέ.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ρυθμός ανέβηκε αισθητά, με την Ουντινέζε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 72΄, ο Λούκα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους με το κεφάλι (3-2), ωστόσο η Βερόνα δεν είχε την τελευταία της κουβέντα.

Μετά το τρίτο γκολ, η Βερόνα πήρε μέτρα και αρκετά ρίσκα, με αποτέλεσμα να... δικαιωθεί. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ανρί εκμεταλλεύτηκε το γέμισμα του Νγκονζέ και με μία κοντινή κεφαλιά εκτέλεσε υποδειγματικά για το 3-3.

Στο άλλο ματς, η Σαλερνιτάνα αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη Φλωρεντία και γνώρισε εύκολα την ήττα. Με σκόρερ τους Μπελτράν, Σοτίλ και Μποναβεντούρα (3-0), η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Πάρμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (15ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ