Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο - «Τσίμπησε» βαθμό στη Γένοβα η Έμπολι
i

©printscreen

Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο - «Τσίμπησε» βαθμό στη Γένοβα η Έμπολι

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:51 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 02.12.2023

Χάρη στο γκολ του Πέδρο, η Λάτσιο λύγισε την Κάλιαρι του Παντελή Χατζηδιάκου (1-0) και ανέβηκε στην 9η θέση της Serie A. Νωρίτερα, η Τζένοα αναδείχθηκε ισόπαλοι κόντρα στην Έμπολι με 1-1.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Λάτσιο, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας κόντρα στην Κάλιαρι του Παντελή Χατζηδιάκου (αγωνίστηκε βασικός), χάρη στο τέρμα του Πέδρο (8'), για την 14η αγωνιστική της Serie A

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 8ο λεπτό ο Πέδρο. Ο Μανουέλ Λάτσαρι βρήκε τον Ισπανό ποδοσφαιριστή μέσα στην περιοχή και εκείνος με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στο 27ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στην αναμέτρηση, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα του Μακουμπού. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» πιο γρήγορα το παιχνίδι, όμως σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες με κορυφαία εκείνη του Τάτι Καστεγιάνος στο 71ο λεπτό. 

Ωστόσο η ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου προσπάθησε να σοκάρει τη Λάτσιο, όμως στις καθυστερήσεις οι Παβολέτι και Οριστάνιο αστόχησαν από κοντά και έτσι παρέμεινε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.  

ΤΖΕΝΟΑ - ΕΜΠΟΛΙ 

Νωρίτερα, η Τζένοα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας κόντρα στην Έμπολι με 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Αουρέλιο Αντρεατσόλι ανέβηκε στη 17η θέση του πίνακα με 11 βαθμούς, ενώ η Τζένοα είναι στη 15η θέση με 15 πόντους.  

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό. Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μίλαν Μπάντελ και με φανταστικό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το ματς στα ίσια. Στο 67ο λεπτό ο Βίκτορ Κοβαλένκο βρήκε τον Ματέο Καντσελιέρι μέσα στη κεφαλιά και με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (15ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ