Στάση Τζένοα για την Ίντερ, «καθάρισε» τη Φροζινόνε με ανατροπή η Λάτσιο

Στάση Τζένοα για την Ίντερ, «καθάρισε» τη Φροζινόνε με ανατροπή η Λάτσιο

Sportal newsroom 23:53 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 30.12.2023

Η Ίντερ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Τζένοα και είχε απώλεια βαθμών, αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο «Luigi Ferraris», ενώ η Λάτσιο παρότι βρέθηκε να χάνει, επικράτησε 3-1 της Φροζινόνε.

«Στραβοπάτημα» για την Ίντερ στο «Luigi Ferraris»! Δεν είχαν εύκολο βράδυ οι «νερατζούρι» κόντρα στην Τζένοα και άφησαν βαθμούς, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 για την 18η αγωνιστική της Serie A. Αποτέλεσμα που προσφέρει πλέον μία καλή ευκαιρία στη Γιουβέντους, εφόσον νικήσει τη Ρόμα το Σάββατο (30/12) να μειώσει στους δύο βαθμούς την απόστασή της απ' την κορυφή.

Χωρίς τον τραυματία Λαουτάρο Μαρτίνες στη σύνθεσή τους οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι βρήκαν πρώτοι δίχτυα με το γκολ του Αρναούτοβιτς στο 42', όμως η Τζένοα έφερε το ματς στα ίσα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Ντράγκουσιν και κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) ως το φινάλε, μένοντας πολύ μακριά απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Η Μόντσα έβαλε «φρένο» στη Νάπολι και την άφησε πίσω για τη «μάχη» της τετράδας - Νίκη με «άρωμα» Champions League για τη Φιορεντίνα
SERIE A

21:31 - 29.12.2023

Η Μόντσα έβαλε «φρένο» στη Νάπολι και την άφησε πίσω για τη «μάχη» της τετράδας - Νίκη με «άρωμα» Champions League για τη Φιορεντίνα

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μόντσα, για τη 18η αγωνιστική της Serie A. Την ίδια ώρα η Φιορεντίνα πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Τορίνο με χρυσό σκόρερ τον Λούκα Ρανιέρι (83') και πάτησε τετράδα.

Στο «Olimpico» της Ρώμης, η Λάτσιο βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ τη Φροζινόνε στο 57' μετά το γκολ του Σούλε, όμως κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω μέσα σε τρία λεπτά με τα τέρματα των Καστελάνος (70') και Ίσακσον (72') και «σφράγισε» τη νίκη της στο 84' με τον Πάτρικ να διαμορφώνει το τελικό 1-3. Έτσι, ανέβηκε σε απόσταση... βολής απ' τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Η 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A