Σαλερνιτάνα: «Θα μας βοηθήσει ο Μανωλάς» - Φουλ επίθεση στη διοίκηση από τον Ιντσάγκι

Σαλερνιτάνα: «Θα μας βοηθήσει ο Μανωλάς» - Φουλ επίθεση στη διοίκηση από τον Ιντσάγκι

Στέλιος Βαρδάκης 20:36 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 12.02.2024

Ο τεχνικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα αναφέρθηκε στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ενώ ο πρώην προπονητής Φίλιπ Ιντσάγκι εξαπέλυσε επίθεση για την αποχώρησή του.

Ο Κώστας Μανωλάς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ιταλία και συνεχίζει την καριέρα του στη Σαλερνιτάνα.

Η τελευταία είναι ουραγός στη Serie A, έπειτα από 24 αγωνιστικές και στο -7 από την παραμονή. Ο τεχνικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι αναφέρθηκε στην απόκτηση του Έλληνα στόπερ, στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή Φάμπιο Λιβεράνι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Μανωλάς θα μας βοηθήσει πολύ. Μίλησα για ανεπαρκή μεταγραφική περίοδο, γιατί ήταν λάθος η ώρα, όχι τόσο οι επιλογές. Έπρεπε να τα είχα κάνει όλα πιο γρήγορα. Λέω λοιπόν ότι ο Μανωλάς θα μας βοηθήσει, αλλά δεν θα είναι αυτός που θα λύσει όλα τα προβλήματα. Η ομάδα, ο προπονητής, θα λύσει τα προβλήματα. Για μένα η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα».

Την ίδια στιγμή, όμως, ο πρώην τεχνικός της Σαλερνιτάνα Φίλιπο Ιντσάγκι (αποχώρησε μετά την άφιξη του Μανωλά) εξαπέλυσε μέσω ανάρτησης στο instagram επίθεση στον Σαμπατίνι.

Ο Ιντσάγκι έγραψε: «Στους δρόμους οι οπαδοί, ο κόσμος, με σταματούν με λύπη και δυσαρέσκεια για μία φωτογραφία ή μια χειραψία. Η μόνη λέξη που μπορώ να πω από την καρδιά μου αυτή τη στιγμή είναι: «ευχαριστώ». Για τη φιλοξενία, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Δεν νιώθω το βάρος μιας αποτυχίας, νιώθω την αδυναμία μιας μισοτελειωμένης αποστολής όχι με τη θέλησή μου, μαζί με το μεγάλο αίσθημα ευθύνης για μια πόλη και μια βάση οπαδών ανάμεσα στους πιο ωραίους της Ιταλίας.

 Επιβεβαιώνω ότι δύο φορές προσπάθησα να ταρακουνήσω το περιβάλλον εκ των έσω, με την παραίτησή μου, αλλά πάντα με έπειθαν να συνεχίσω γιατί στο τέλος για μένα μόνο μια φράση αξίζει: ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δεσμεύτηκα με το πλάνο με διαφάνεια και το τελευταίο είναι αυτό που θα ήθελα, ειδικά στην μεταγραφική αγορά, η οποία κατά τη γνώμη μου καθυστέρησε.

Οι φράσεις παρηγοριάς του διευθυντή Σαμπατίνι είναι ελάχιστα απαραίτητες σήμερα, γιατί δεν βλέπω το λόγο να απολογείσαι για το λάθος σου και να κόβεις το κεφάλι κάποιου άλλου.

Τελικά θα άξιζε να πούμε ότι η θεά τύχη έχει γυρίσει αλλού το κεφάλι της. Τώρα ελπίζω όλα να κυλήσουν καλά κι εύχομαι στους παίκτες μου να συνεχίσουν μαζί τον δρόμο της προόδου που ξεκίνησε πριν 3 μήνες!».