Serie A: Συνεχίζει χωρίς νίκες η Γιουβέντους, «πεντάρα» της Φιορεντίνα

Serie A: Συνεχίζει χωρίς νίκες η Γιουβέντους, «πεντάρα» της Φιορεντίνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:42 - 30.04.2023

Μπολόνια και Γιουβέντους πήραν από έναν βαθμό στο Ρενάτο Νταλ'Αρα (1-1), την ώρα που η Φιορεντίνα έκανε... πάρτι στο Αρτέμιο Φράνκι με «πεντάρα» επί της Σαμπντόρια.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να «πετάει» τις ευκαιρίες που της δίνονται μετά την επιστροφή των 15 βαθμών, αφού για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε δίχως νίκη στη Serie A. Η Μπολόνια ήταν αυτή που σταμάτησε τους παίκτες του Αλέγκρι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Στο 10ο λεπτό ο Ορσολόνι έκανε το 1-0 από τα 11 μέτρα, κάτι το οποίο δεν κατάφερε στο 31' ο Μίλικ από πλευράς φιλοξενούμενων, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εκτελέσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του στο 61' παίρνοντας ριμπάουντ και κάνοντας το 1-1

Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα έκανε... πάρτι κόντρα στη Σαμπντόρια, επικρατώντας στο Αρτέμιο Φράνκι με 5-0. Ο Καστροβίλι έδωσε το προβάδισμα στο 45+2, ακολούθησε ο Ντόντο στο 62', τη σκυτάλη πήρε ο Ντάνκαν στο 66', για να έρθουν οι Κουαμέ και Τέρζιτς (76' και 88' αντίστοιχα) και να δώσουν τη «χαριστική» βολή.