Ασύλληπτο φινάλε στο Ολίμπικο και από έναν βαθμό για Ρόμα και Μίλαν

Ασύλληπτο φινάλε στο Ολίμπικο και από έναν βαθμό για Ρόμα και Μίλαν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:05 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:57 - 29.04.2023

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν, με τον Σαλεμάκερς να σώζει τον πόντο δευτερόλεπτα μετά το τέρμα του Έιμπραχαμ.

Θρίλερ με ασύλληπτο φινάλε στο ντέρμπι. Δύο λεπτά ήταν αρκετά για να κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν, οι οποίες πήραν από έναν βαθμό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του Ολίμπικο, με φόντο την 32η αγωνιστική της Serie A.

Σε 90 λεπτά αγώνα οι ουσιαστικές ευκαιρίες ήταν ελάχιστες εκατέρωθεν, με τα δύο ημίχρονα να είναι μοιρασμένα για της ομάδες της Serie A. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τη διαφορά πως τόσο η Ρόμα όσο και η Μίλαν πέτυχαν γκολ.

Σε πρώτο χρόνο ο Έιμπραχαμ έκανε ένα σουτ από την άκρη της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 90+3', προκαλώντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς των φίλων της ομάδας. 

Ο Αλέγκρι απάντησε στην κριτική που δέχθηκε με τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
SERIE A

14:58 - 29.04.2023

Ο Αλέγκρι απάντησε στην κριτική που δέχθηκε με τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρέθεσε στη συνέντευξη Τύπου, την απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αποτυχία και τόνισε πως οι δημοσιογράφοι έχουν πολλή φαντασία όταν οι «μπιανκονέρι» δεν φτάνουν σε νίκες.

Η Ρόμα ήταν έτοιμη να μπει σε τροχιά Champions League, όμως υπολόγιζε δίχως τον Σαλεμάκερς. Στο 90+7' ο Βέλγος υποδέχθηκε τη σέντρα του Λεάο και η προσπάθεια του κατέληξε στα δίχτυα του Πατρίσιο.

Η Ρόμα και η Μίλαν, οι οποίες έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Champions League και του Europa League, είναι πλέον ισόβαθμες και παλεύουν για ένα εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά την επιστροφή των 15 βαθμών στη Γιουβέντους. Η σημερινή εξέλιξη στο Ολίμπικο, παράλληλα, βολεύει την Ίντερ, η οποία αν το μεσημέρι της Κυριακής λυγίσει εντός τη δεύτερη Λάτσιο, πιάνει Ρόμα και Μίλαν στη βαθμολογία και θα επικρατήσει χαμός τις τελευταίες αγωνιστικές για το σεντόνι...