Νίκη παραμονής για Λέτσε - Χαμένη ευκαιρία για τη Σπέτσια

Πανηγυρισμοί παικτών Λέτσε

i

©Print Screen

Νίκη παραμονής για Λέτσε - Χαμένη ευκαιρία για τη Σπέτσια

Η Λέτσε επικράτησε εντός έδρας με 1-0 κόντρα στην Ουντινέζε, για την 32η αγωνιστική της Serie A. Η Μόντσα νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τη Σπέτσια.

Η Λέτσε πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη εντός έδρας με 1-0 κόντρα στην Ουντινέζε, ανεβαίνοντας στην 16η θέση με 31 βαθμούς, ενώ η αδιάφορη βαθμολογικά Ουντινέζε παρέμεινε στην 11η θέση με 42 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Στο 9' ο Στρεφέτσα είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, καθώς στο 28' ο Εϊζίμπουε έχασε πολύ μεγάλη ευακιρία για την Ουντινέζε. Μετά από πέντε λεπτά ο Χιούλμαντ απάντησε για τους γηπεδούχους στις ευκαιρίες. Έτσι με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Τα έβαλε και με την Ίντερ ο Αλέγκρι: «Είστε σκ@τ@, ούτως ή άλλως θε τερματίσετε 6οι στο πρωτάθλημα»
SERIE A

22:35 - 27.04.2023

Τα έβαλε και με την Ίντερ ο Αλέγκρι: «Είστε σκ@τ@, ούτως ή άλλως θε τερματίσετε 6οι στο πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εξαπέλησε επίθεση και σε βάρος της Ίντερ, λίγες μέρες μετά τα «πυρά» που δέχθηκε από τον ίδιο οπαδός της Νάπολι.

Στην επανάληψη η Λέτσε άνοιξε το σκορ στο 62' μετά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στρεφέτσα. Δέκα λεπτά αργότερα, πάντως, οι φιλοξενούμενοι πήγαν να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης αλλά ο Φαλκόνε έκανε μεγάλη επέμβαση στο τελείωμα του Νεστορόφσκι. Έτσι με αυτό τον τρόπο έμεινε το τελικό 1-0, με την ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη ενόψει παραμονής στη Serie A. 

Η Μόντσα επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Σπέτσια, για την 32η αγωνιστική της Serie A, μένοντας στην 9η θέση με 44 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 27 πόντους. 

Η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το ματς, καθώς σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 21' ο Πάτρικ Τσιούρια πήρε μια φοβερή πάσα από τον Αντρέα Κολπάνι και εκείνος έκανε ένα έξοχο σουτ, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ. Μετά από την επίτευξη του τέρματος στον αγώνα δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-0, υπέρ της Μόντσα

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς κάποια ομάδα να απειλήσει για να σκοράρει. Το τελικό 2-0 για την Μόντσα πέτυχε στο 90+3' ο Κάρλος Αογκούστο