Τα έβαλε και με την Ίντερ ο Αλέγκρι: «Είστε σκ@τ@, ούτως ή άλλως θε τερματίσετε 6οι στο πρωτάθλημα»

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

i

Valerio Pennicino/Getty Images/Ideal Images

Τα έβαλε και με την Ίντερ ο Αλέγκρι: «Είστε σκ@τ@, ούτως ή άλλως θε τερματίσετε 6οι στο πρωτάθλημα»

Κώστας Τσιακλής 22:35 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 27.04.2023

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εξαπέλησε επίθεση και σε βάρος της Ίντερ, λίγες μέρες μετά τα «πυρά» που δέχθηκε από τον ίδιο οπαδός της Νάπολι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν μπόρεσε για ακόμα μια φορά να συγκρατήσει την οργή του και εξαπέλησε επίθεση σε βάρος της Ίντερ, αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ των δύο ομάδων (1-0 για την ομάδα του Μιλάνου).

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ιταλός τεχνικός τα είχε βάλει και με οπαδό της Νάπολι, στη νίκη των «παρτενοπέι» μέσα στο Τορίνο με 1-0. Τότε ο Αλέγκρι ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του VAR και αφού έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων από οπαδούς τους «παρτενοπέι», γύρισε προς την πλευρά της κερκίδας και τα έβαλε με έναν από τους φίλους της Νάπολι, τον οποίο ειρωνεύτηκε λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Μπράβο, μπράβο. Καταφέρατε να κερδίσετε μόνο ένα πρωτάθλημα»

Αυτή τη φορά ο Αλέγκρι τα έβαλε με δύο μέλη της διοίκησης της Ίντερ και όπως αναφέρει η Gazzetta Dello Sport φαίνεται να τους είπε: «Είστε σκ@τ@, ούτως ή άλλως θε τερματίσετε 6οι στο πρωτάθλημα».

«Για ολόκληρη την Ιταλία ένας φρικτός πόνος»: Η καζούρα των οπαδών της Νάπολι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
SERIE A

17:50 - 27.04.2023

«Για ολόκληρη την Ιταλία ένας φρικτός πόνος»: Η καζούρα των οπαδών της Νάπολι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Οι οπαδοί της Νάπολι βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο να τρολάρουν τις άλλες ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βάζοντας ένα φέρετρο με τα κασκόλ των αντιπάλων τους.

Όπως επίσης αναγράφεται στο δημοσίευμα ο 55χρονος προπονητής δεν έμεινε εκεί και θέλησε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας τους πως επιβάλλεται να τερματίσουν πάνω από την Ίντερ στη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League.

«Πρέπει να τερματίσουμε πιο ψηλά από εκείνους στη Serie A, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να βγουν στο Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέγκρι.

Η κόντρα για την 4αδα έχει ανάψει για τα καλά στη Serie A αφού έξι ομάδες διεκδικούν την είσοδο τους σε αυτή. Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 59 βαθμούς ενώ η Ίντερ μετά τις συνεχόμενες γκέλες που είχε το τελευταίο διάστημα οπισθοχώρησε στην 6η θέση με 54 βαθμούς.