Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για Μπρόζοβιτς

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

i

©Print Screen

Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για Μπρόζοβιτς

Η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Calciomercatoweb, η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου μέσου της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. 

Ο Μπρόζοβιτς υπήρξε βασικός παίκτης για την ιταλική ομάδα και για την εθνική Κροατίας και θα μπορούσε να αποδειχθεί μία ποιητική λύση για τη μεσαία γραμμή της Νιούκαστλ

Οι «Magpies» βρίσκονται σε καλή θέση για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Champions League για την επόμενη σεζόν και θα προσπαθήσουν να τα πάνε καλά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν. Η Νιούκαστλ θα πρέπει να βελτιώσει τη μεσαία γραμμή της για να τα πάει καλά και σίγουρα ο Μπρόζοβιτς θα τη βοηθήσει με αυτή την εμπειρία και την ποιότητα.

Ο 30χρονος βοήθησε την Ίντερ να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος και βοήθησε επίσης τη χώρα του να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 και στα ημιτελικά του θεσμού τον Δεκέμβριο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να πετύχει στην Premier League. 

Ο Μπρόζοβιτς έχει αποδείξει την ποιότητά του στην Ιταλία και η ευκαιρία να επιδείξει τις ικανότητές του στο αγγλικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να είναι μια ελκυστική επιλογή. Η Νιούκαστλ έχει τους οικονομικούς πόρους για να ολοκληρώσει μια συμφωνία  γύρω στα 35 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς θα είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τον Κροάτη εάν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Champions League. 

Οι «Magpies» αυτή τη στιγμή είναι στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 59 βαθμούς. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Έντι Χάου πρέπει να φέρει κάποιον που να μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να παρέχει κάλυψη στους κεντρικούς αμυντικούς. Ο Μπρόζοβιτς θα ήταν το ιδανικό απόκτημα για τις «Καρακάξες».