Μουρίνιο σε Τότι: «Ίσως να σε χρειαστώ το Σάββατο κόντρα στη Μίλαν»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Μουρίνιο σε Τότι: «Ίσως να σε χρειαστώ το Σάββατο κόντρα στη Μίλαν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε μετά την ήττα της Ρόμα από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο με 3-1 κι αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς τον τελευταίο χρονικό διάστημα, λέγοντας χιουμοριστικά πως πρέπει να επιστρέψει ο Τότι στην δράση για το επόμενο ντέρμπι.

Η Ρόμα γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Αταλάντα με 3-1 για την 31η αγωνιστική της Serie A. H κούραση μετά την προσπάθεια της ανατροπής στα προημιτελικά του Europa League κόντρα στη Φέγενορντ επηρέασε την ομάδα, η οποία δεν είχε κι όλους τους ποδοσφαιριστές της διαθέσιμους.

Μετά την ήττα στο Μπέργκαμο, ο «Special One» πραγματοποίησε δηλώσεις και σχολίασε το ματς. Επίσης αναφέρθηκε χιουμοριστικά στους πολλούς τραυματισμούς, λέγοντας πως για το ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν στο «Ολίμπικο» το ερχόμενο Σάββατο (29/4, 19:00), θα χρειαστεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο θρύλος των «τζαλορόσι», Φραντζέσκο Τότι.

Επος: Ο Μουρίνιο έκανε δώρο σε Ολλανδό δημοσιογράφο ένα μπρελόκ του Conference League (vid)
EUROPA LEAGUE

09:49 - 21.04.2023

Επος: Ο Μουρίνιο έκανε δώρο σε Ολλανδό δημοσιογράφο ένα μπρελόκ του Conference League (vid)

Λίγες εβδομάδες αφότου είχε έναν έντονο διάλογο με Ολλανδό δημοσιογράφο, ο Ζοσέ Μουρίνιο του έκανε δώρο ένα μπρελόκ του Conference League μαζί με το σήμα της Ρόμα, μετά τη νίκη - πρόκριση των «τζιαλορόσι» επί της Φέγενορντ.

Συγκεκριμένα, ο Τότι μίλησε στο DAZN για τη φετινή πορεία της Ρόμα και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Europa League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον 60χρονο τεχνικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα είμαι ακόμα πιο σίγουρος πως με εσένα θα πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa. Πάντα θα σε υποστηρίζουμε γιατί το αξίζεις».

Ο Μουρίνιο από τη μεριά απάντησε στον Capitano με χιουμοριστικό τρόπο: «Σε ευχαριστώ, δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά θαύμα είναι αυτή η ενσυναίσθηση μεταξύ των ομάδων και όλων εσάς των φιλάθλων. Στο Olimpico ή εκτός, ο κόσμος κατανοεί τις αρχές αυτού του αγώνα. Παίζοντας καλά ή άσχημα, κερδίζοντας ή χάνοντας, με τραυματισμούς ή όχι, παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος. Ίσως να σε χρειαστούμε το Σάββατο, αλλά ειλικρινά χρειάζομαι περισσότερο τον Αλνταΐρ από εσένα».