Επος: Ο Μουρίνιο έκανε δώρο σε Ολλανδό δημοσιογράφο ένα μπρελόκ του Conference League (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Επος: Ο Μουρίνιο έκανε δώρο σε Ολλανδό δημοσιογράφο ένα μπρελόκ του Conference League (vid)

Κώστας Τόπας 09:49 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 21.04.2023

Λίγες εβδομάδες αφότου είχε έναν έντονο διάλογο με Ολλανδό δημοσιογράφο, ο Ζοσέ Μουρίνιο του έκανε δώρο ένα μπρελόκ του Conference League μαζί με το σήμα της Ρόμα, μετά τη νίκη - πρόκριση των «τζιαλορόσι» επί της Φέγενορντ.

Η Ρόμα μπορεί να γνώρισε την ήττα στην πρώτη αναμέτρηση από την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ, ωστόσο στη ρεβάνς και μέσα σε ένα κατάμεστο «Ολίμπικο» κατάφερε να πάρει σπουδαία πρόκριση με 4-1. Πριν ακόμα ηχήσει το σφύριγμα της λήξης, ο Ζοσέ Μουρίνιο σηκώθηκε από τον πάγκο του και ξεκίνησε να πανηγυρίζει με πάθος με τους παίκτες του και το πλήθος.

Ο θρυλικός Πορτογάλος τεχνικός ξεκάθαρα ζούσε έντονα κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ακόμα και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Μουρίνιο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να δώσει ένα αναμνηστικό μπρελόκ με το τρόπαιο του Conference League σε έναν Ολλανδό δημοσιογράφο. Ο λόγος;

Μια εβδομάδα νωρίτερα, ο Μουρίνιο... χλεύασε τον ίδιο δημοσιογράφο για τον περυσινό μεταξύ τους τελικό στο Conference League στην Αλβανία, όπου οι «τζιαλορόσι» κατέκτησαν το τρόπαιο επικρατώντας της ολλανδικής ομάδας, με 1-0. 

«Κλαίγατε τους τελευταίους δέκα μήνες. Αλλά δεν έπρεπε να κλαίτε. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς που έχεις χάσει. Έχασες το παιχνίδι, δεν μπορείς πια να το κερδίσεις. Το μοναδικό πρόβλημα τώρα είναι ότι βρισκόμαστε στο… ημίχρονο. Αλλά υπόσχομαι, ότι αν αποκλειστούμε, θα κοιμηθώ και δεν θα κλάψω. Και δεν θα μείνω για 10 μήνες άυπνος και με εφιάλτες», του είχε πει χαρακτηριστικά στο πρώτο ματς ο «Special One».

Ζοσέ Μουρίνιο: «Με παιχνίδια σαν και αυτό καταλαβαίνετε γιατί έχω άσπρα μαλλιά»
EUROPA LEAGUE

09:26 - 21.04.2023

Ζοσέ Μουρίνιο: «Με παιχνίδια σαν και αυτό καταλαβαίνετε γιατί έχω άσπρα μαλλιά»

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, με μια ατάκα έδειξε σε όλους το άγχος που τον διακατέχει στις αναμετρήσεις των ομάδων του αφού δήλωσε πως τα μαλλιά του έχουν ασπρίσει εξαιτίας κάποιων παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα αυτό κόντρα στη Φέγενορντ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το μπρελόκ με το τρόπαιο του Conference League είχε επίσης κι ένα αναμνηστικό με το έμβλημα της Ρόμα, συνδεδεμένο σε αυτό.