Ζοσέ Μουρίνιο: «Με παιχνίδια σαν και αυτό καταλαβαίνετε γιατί έχω άσπρα μαλλιά»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Ζοσέ Μουρίνιο: «Με παιχνίδια σαν και αυτό καταλαβαίνετε γιατί έχω άσπρα μαλλιά»

Κώστας Τσιακλής 09:26 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 21.04.2023

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, με μια ατάκα έδειξε σε όλους το άγχος που τον διακατέχει στις αναμετρήσεις των ομάδων του αφού δήλωσε πως τα μαλλιά του έχουν ασπρίσει εξαιτίας κάποιων παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα αυτό κόντρα στη Φέγενορντ.

Η Ρόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League αφού επικράτησε με 4-1 στην παράταση (2-1 κανονική διάρκεια) της Φέγενορντ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να περιγράφει το άγχος που είχε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με μια επική ατάκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως τα μαλλιά του έχουν γίνει άσπρα λόγω κάποιων παιχνιδιών όπως το χθεσινό.

 Συγκεκριμένα ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη λήξη του ματς είπε: «Με παιχνίδια σαν και αυτό καταλαβαίνετε γιατί έχω άσπρα μαλλιά. Νομίζω πως μετά από 150 αγώνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα έχω δει όλα. Χθες είπα στους παίκτες ότι θα είναι διαφορετικά, τους είπα να ηρεμήσουν. Μερικές φορές είμαι απογοητευμένος, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης εδώ. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε, να προετοιμαστούμε για τη Serie A και να ξεχάσουμε το Europa League προς το παρόν».

Έρικ Τεν Χαχ: «Δεν ήμασταν έτοιμοι, όταν κάνεις τέτοια λάθη, δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου»
EUROPA LEAGUE

08:52 - 21.04.2023

Έρικ Τεν Χαχ: «Δεν ήμασταν έτοιμοι, όταν κάνεις τέτοια λάθη, δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, ήταν απογοητευμένος με τα τραγικά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στην ήττα από τη Σεβίλλη (3-0) και δήλωσε πως όταν μια ομάδα κάνει τέτοια λάθη τότε δεν μπορεί να κερδίσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Ο προπονητής της Ρόμα κλήθηκε να μιλήσει και για τον Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος με τη φανέλα των «τζιαλορόσι» έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και ήταν αυτός που πέτυχε το καθοριστικό τέρμα που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

«Έχει βρει τη χαμένη χαρά. Έχει βρει έναν προπονητή που τον αγαπάει. Μπορεί να σκέφτεται ότι μπορεί να παίξει σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη και να το κάνει καλά. Αλλά εδώ έχει βρει αγάπη και χαρά», απάντησε ο Μουρίνιο στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης η Ρόμα θα βρει απέναντι της τον Τσάμπι Αλόνσο και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (4-1) και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «4».