Είχε προβλέψει τις εξελίξεις με Γιουβέντους ο Μουρίνιο:  «Είστε σίγουροι ότι δεν έχει 59 βαθμούς; Εδώ είμαστε Ιταλία...»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Είχε προβλέψει τις εξελίξεις με Γιουβέντους ο Μουρίνιο: «Είστε σίγουροι ότι δεν έχει 59 βαθμούς; Εδώ είμαστε Ιταλία...»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:12 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 20.04.2023

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο είπε πως είχε προβλέψει τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Γιουβέντους.

Η Ρόμα έφυγε νικήτρια από το Τορίνο με 1-0 χάρη στο πέναλτι που πήρε ο Ντιμπάλα, ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε και έτσι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ανέβηκε πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Νάπολι και Λάτσιο.

Οι «Τζιαλορόσι» βρίσκονται στους 53 βαθμούς του βαθμολογικού πίνακα, η οποία είναι ένα βαθμό μπροστά από τη Μίλαν, δύο από την Ίντερ, πέντε από την Αταλάντα και, τέλος, εννέα από τη Γιουβέντους, που ηττήθηκε από τη Λάτσιο με 2-1. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε έτσι στο τέλος του αγώνα με τη Τορίνο, λέγοντας: «Θέλουμε να σκεφτόμαστε σαν μια μεγάλη ομάδα. Τρίτη θέση; Είσαι σίγουρος ότι η Γιούβε δεν έχει 59 βαθμούς; Είμαστε στην Ιταλία. Έχουμε μια ομάδα με όρια, είμαστε στα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης που μοιάζει με το Champions League. Είναι δύσκολο να έχεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά δεν είμαι σε θέση να σκέφτομαι σαν «μικρός».

«Για μένα το ματς με την Ουντινέζε δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό με τη Φέγενορντ», συνέχισε ο Μουρίνιο. «Προχωράμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, έχουμε όρια αλλά και δυνάμεις. Χάσαμε στο Κύπελλο Ιταλίας, γιατί στο ποδόσφαιρο μπορείς να χάσεις, όχι επειδή το σνομπάρουμε», πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.