Η βαθμολογία της Serie A μετά την επιστροφή των βαθμών στη Γιουβέντους - Σοκ για Ίντερ και Μίλαν

Γιουβέντους

i

Photo by Valerio Pennicino/Getty Images/Ideal Images

Η βαθμολογία της Serie A μετά την επιστροφή των βαθμών στη Γιουβέντους - Σοκ για Ίντερ και Μίλαν

Sportal newsroom 19:43 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 20.04.2023

Η Γιουβέντους πήρε πίσω τους 15 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί λόγω της υπόθεσης plusvalenza και πλέον Ίντερ και Μίλαν... τρέμουν.

Τα πάνω-κάτω στην Ιταλία, με τα... μαντάτα στο Τορίνο να είναι καλά και στο Μιλάνο κακά! Η Γιουβέντους είδε την έφεσή της να γίνεται δεκτή και τους 15 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί λόγω οικονομικών ατασθαλιών να της επιστρέφονται, με αποτέλεσμα να πατήσει στην 3η θέση του βαθμολιγικού πίνακα της Serie A και να αγχώσει τόσο τη Μίλαν όσο και την Ίντερ.

Συγκεκριμένα, η «Γηραιά» κυρία πλέον έχει 59 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από τη δεύτερη Λάτσιο και στο +3 από την τέταρτη Ρόμα. Μεγάλο πρόβλημα πλέον έχουν οι «ροσονέρι», που βρίσκονται στην πέμπτη θέση και στο -6 από τους «μπιανκονέρι», ενώ ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι «νερατζούρι» που είναι στο -8 από τη Γιουβέντους και στο -5 από την τετράδα.

Με 8 αγωνιστικές να απομένουν και 6 ομάδες (είναι και η Αταλάντα) να διεκδικούν από μια θέση στην τετράδα αναμένεται να γίνουν μεγάλες «μάχες» στο ιταλικό πρωτάθλημα...