Προχώρησε σε επέμβαση ο Σκρίνιαρ και «τρέχει» να προλάβει τα ματς με τη Μίλαν

Μίλαν Σκρίνιαρ

i

©printscreen

Προχώρησε σε επέμβαση ο Σκρίνιαρ και «τρέχει» να προλάβει τα ματς με τη Μίλαν

Κώστας Τσιακλής 18:52 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 20.04.2023

Ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα δύο ματς με τη Μίλαν για τα ημιτελικά του Champions League

Ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και φυσικά τους δύο ημιτελικούς του Champions League κόντρα στη συμπολίτισσα Μίλαν (10/05,16/05).

Ο ιταλικός «εμφύλιος» στα ημιτελικά δημιούργησε ξανά την πιο θρυλική ποδοσφαιρική φωτογραφία (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:57 - 20.04.2023

Ο ιταλικός «εμφύλιος» στα ημιτελικά δημιούργησε ξανά την πιο θρυλική ποδοσφαιρική φωτογραφία (vids)

Μίλαν και Ίντερ θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο Champions League μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, τη στιγμή που η Serie A θα έχει εκπρόσωπο σε τελικό για πρώτη φορά από το 2017.

Ο Σλοβάκος στόπερ ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με τραυματισμούς στην πλάτη, με αποτέλεσμα να είχε απουσιάσει τόσο από τα προηγούμενα επτά παιχνίδια των «νερατζούρι», όσο και από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Τα ρεπορτάζ επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Χθες σε συμφωνία με την Ίντερ υποβλήθηκα σε επέμβαση, ώστε να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο σύντομα. Μία σύντομη ανάρρωση θα ακολουθήσει, προκειμένου να είμαι έτοιμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 28χρονου άσου με την Ίντερ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σκρίνιαρ θα αποχωρήσει για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα η Gazzetta Dello Sport κάνει λόγο πως η γαλλική ομάδα έπαιξε το δικό της ρόλο στην απόφαση για τη χειρουργική επέμβαση.

Ο Σκρίνιαρ αγωνίζεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια με 34 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι τώρα έχει καταγράψει συνολικά 246 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και πέντε ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο Σλοβάκος μετράει 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.