Επιστρέφει το καλοκαίρι ο Λουκάκου στην Τσέλσι καθώς δύσκολα θα μείνει στην Ίντερ

Ρομέλου Λουκάκου

i

©Glomex

Επιστρέφει το καλοκαίρι ο Λουκάκου στην Τσέλσι καθώς δύσκολα θα μείνει στην Ίντερ

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 12:18 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ρομέλου Λουκάκου, καθώς ο Βέλγος επιθετικός δεν έχει εντυπωσιάσει τους Ιταλούς.

Λήγει ο δανεισμός του Ρομέλου Λουκάκου με την Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport, οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι ώστε να προχωρήσουν στην αγορά του.   

Ο Βέλγος επιθετικός δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας και αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό αναμένεται να επιστρέψει πίσω στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι. Μετά από τραυματισμούς και μόλις 8 τέρματα σε 24 συμμετοχές ο Λουκάκου δεν εντυπωσίασε σε σχέση με την πρώτη του θητεία στους «νερατζούρι» όπου είχε γίνει μάλιστα και αρκετά αγαπητός στον κόσμο της ομάδας. 

Η ιταλική ομάδα εξετάζει τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να διαδεχθούν τον βραχύσωμο στράικερ, εκ των οποίων κανένας δεν αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Μάρκους Τουράμ της Γκλάντμπαχ, Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ και ο Ματέο Ρετέγκι της Τίγρε της Αργεντινής. Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν το κοινό ότι μπορεί να έρθουν ως ελεύθεροι καθώς τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.