Ντιμπάλα: «Θα ήθελα να πάω για δείπνο ή να πιώ έναν καφέ μαζί με τον Τότι»

Πάολο Ντιμπάλα

Ντιμπάλα: «Θα ήθελα να πάω για δείπνο ή να πιώ έναν καφέ μαζί με τον Τότι»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:48 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Πάολο Ντιμπάλα πέρασε ως αλλαγή και χρειάστηκε 15 λεπτά για να σκοράρει στην αναμέτρηση κόντρα στη Φέγενορντ, στέλνοντας το ματς στην παράταση όπου ακολούθησε το ιταλικό «πάρτι».

Ο Πάολο Ντιμπάλα κράτησε ζωντανή τη Ρόμα απέναντι στη Φέγενορντ, σκοράροντας στο 89'. Με το γκολ του έστειλε το παιχνίδι στη παράταση όπου εκεί η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε με 4-1 κι έφυγε για τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάβι Αλόνσο.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε από το τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι, άφησε το σχόλιο του για το ματς μιλώντας για το γκολ του, τον Ζοσέ Μουρίνιο, την πόλη της Ρώμης αλλά και τον Τότι.

«Το δεξί μου πόδι; Το χρησιμοποιώ ελάχιστα και ακόμη και σήμερα δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω πολύ λόγω μιας ενόχλησης που έχω, αλλά για να μπλοκάρω αυτή τη μπάλα έπρεπε να πάρω ρίσκα. Πήγε καλά», ανέφερε στο SkySports.

«Ήδη στο δρόμο από την Τριγκόρια προς το γήπεδο είχα δει κάτι φανταστικό - συνέχισε ο Ντιμπάλα -, ο τρόπος που αυτή η πόλη βιώνει το ποδόσφαιρο είναι απίστευτο. 

Special One: Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του...
EUROPA LEAGUE

09:29 - 21.04.2023

Special One: Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του...

Με την Ρόμα να προσπερνάει το εμπόδιο της Φέγενορντ στην παράταση και να βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League, ο Μουρίνιο είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στον 30ό τελικό της προπονητικής του καριέρας, κάτι που θα ζήλευαν σίγουρα αρκετοί.

Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έπειτα έχουμε έναν προπονητή με απίστευτη νοοτροπία, μας είπε ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν έτσι. Αυτή η ομάδα έχει ήδη κερδίσει πέρυσι και ξέρει τι χρειάζεται. Η νοοτροπία υπάρχει, τώρα απομένουν μόνο λίγα παιχνίδια και ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι για να φέρουμε τη Ρόμα πίσω στον τελικό.

Όλοι γνωρίζουμε τον Μουρίνιο και την ιστορία του, ξέρουμε τι έκανε στην Ευρώπη, σε όλες τις ομάδες κέρδισε κάτι και η νοοτροπία του είναι αυτή. Ξέρει πάντα πώς πάνε τα ματς και, όπως είπα και πριν, σήμερα μας είπε ότι με τη Φέγενορντ θα μπορούσε να έρθει αυτή η εξέλιξη. Έτσι μας πίεσε να δώσουμε κάτι παραπάνω, και όταν χρειάστηκε να αλλάξει το σύστημα του παιχνιδιού, κερδίσαμε το παιχνίδι. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Στο τέλος ρωτήθηκε για τον Φραντσέσκο Τότι κι απάντησε χαμογελώντας: «Έχω μιλήσει μαζί του μερικές φορές, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ στη Ρώμη και θα ήθελα να πάω για δείπνο ή να πιω έναν καφέ μαζί του»