Ο Αλέγκρι ειρωνεύτηκε οπαδό της Νάπολι: «Μπράβο, καταφέρατε να κερδίσετε μόνο ένα πρωτάθλημα» (vid)

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

i

Valerio Pennicino/Getty Images/Ideal Images

Ο Αλέγκρι ειρωνεύτηκε οπαδό της Νάπολι: «Μπράβο, καταφέρατε να κερδίσετε μόνο ένα πρωτάθλημα» (vid)

Κώστας Τόπας 14:53 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 25.04.2023

Εξαλλος έγινε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με οπαδό της Νάπολι, μετά το τέλος του ντέρμπι της Γιουβέντους με τους «παρτενοπέι».

Η Νάπολι νίκησε για δεύτερη φορά στη φετινή Serie A τη Γιουβέντους, όμως το 1-0 στο Τορίνο σημειώθηκε έπειτα από ένα συναρπαστικό ντέρμπι, που κρίθηκε από γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Τζιάκομο Ρασπαντόρι.

Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και στο τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε ένταση. Ολα αυτά ειδικά τη στιγμή που η Γιουβέντους σημείωσε δύο γκολ, ωστόσο κανένα από αυτά δεν μέτρησε έπειτα από παρέμβαση του VAR. Αποφάσεις που έκαναν έξαλλο τον προπονητή των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει και με την κερκίδα.

Τη στιγμή που διαμαρτυρόταν ο Ιταλός τεχνικός, έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων από οπαδούς τους «παρτενοπέι». Ο Αλέγκρι γύρισε προς την πλευρά της κερκίδας και τα έβαλε με έναν από τους φίλους της Νάπολι, τον οποίο ειρωνεύτηκε λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Μπράβο, μπράβο. Καταφέρατε να κερδίσετε μόνο ένα πρωτάθλημα».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Αλέγκρι θέλησε να του τονίσει ότι η Γιουβέντους ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει 59 εγχώριους τίτλους όπου μεταξύ αυτών είναι τριάντα έξι (36) πρωταθλήματα Ιταλίας, 14 Κύπελλα και εννέα (Σούπερ Καπ, αριθμοί που αποτελούν ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις.