Επέστρεψε και απειλεί η Αταλάντα, 3-1 τη Ρόμα

Πανηγυρισμοί παικτών Αταλάντα

i

© Intime

Επέστρεψε και απειλεί η Αταλάντα, 3-1 τη Ρόμα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:46 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 24.04.2023

Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 της Ρόμα, στο Μπέργκαμο, με φόντο την 31η αγωνιστική της Serie A. Πλέον, οι «νερατζούρι» απειλούν τους προπορευόμενους στη βαθμολογία, έχοντας ως στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο του Champions League.

H Aταλάντα επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ματς χωρίς τρίποντο και το έκανε με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού επικράτησε της Ρόμα με 3-1 στο ματς της 31ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «νερατζούρι» έφτασαν με αυτόν τον τρόπο τους 52 βαθμούς και οι βλέψεις του φτάνουν μέχρι το UEFA Champions League, έχοντας όμως απέναντι τους τις Ίντερ, Ρόμα, Μίλαν που προπορεύονται στην κατάταξη.

Ο Πάσαλιτς ήταν εκείνος που έφερε το προβάδισμα, αφού χάρη σε μία ωραία του ενέργεια η Αταλάντα έκανε το 1-0. Ο Τολόι στο 74' ήταν εκείνος που «καθάρισε» για την ομάδα του, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε μέχρι να έρθει ο Πελεγκρίνι στο 83' και να μειώσει σε 2-1.

Το επισφράγισμα της επικράτησης ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν και ο Κόπμεϊνερς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρούι Πατρίσιο και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 3-1. Η ελπίδα της Ρόμα αναπτερώθηκε στο 87', όμως ο Πελεγκρίνι δεν κατόρθωσε να σκοράρει για δεύτερη φορά, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.