Άνετη επικράτηση για τη Μίλαν - Μεγάλη ανατροπή της Μόντσα κόντρα στη Φιορεντίνα

Οι παίκτες της Μόντσα

i

© Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Άνετη επικράτηση για τη Μίλαν - Μεγάλη ανατροπή της Μόντσα κόντρα στη Φιορεντίνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:56 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 23.04.2023

Η Μόντσα με τεράστια ανατροπή επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Φιορεντίνα με 3-2, για την 31η αγωνιστική της Serie A, ενώ η Μίλαν είχε εύκολο έργο κόντρα στη Λέτσε, καθώς νίκησε με 2-0.

Η Μίλαν επικράτησε με 2-0 κόντρα στη Λέτσε στο «Σαν Σίρο», με φόντο την 31η αγωνιστική της Serie A. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Στέφανο Πιόλι βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 56 βαθμούς, ενώ οι «κίτρινοι» παρέμειναν στην 17η θέση, έχοντας 27 βαθμούς. 

Οι γηπεδούχοι από την αρχή ήταν δραστήριοι στο ματς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Όμως πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Μίλαν δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Συγκεκριμένα στο 40' ο Ράφαελ Λεάο εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία σέντρα του Τονάλι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους «Ροσονέρι». Στην επανάληψη η ομάδα του Στέφανο Πιόλι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με αποτέλεσμα να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 75' πάλι με τον Λεάο μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του, σημειώνοντας το τελικό 2-0. 

Η Μόντσα έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο σκορ, καθώς έχανε με 0-2 κόντρα στη Φιορεντίνα, καταφέρνοντας στο τέλος να πετύχει μία τεράστια νίκη με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο ματς με τους Σαπονάρα (8') και Κουαμέ (13') προηγήθηκαν με 0-2, όμως η Μόντσα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με αυτογκόλ του Μπιράγκι (26'), γκολ του Μότα (43') και το τέρμα για τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Ματέο Πεσίνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέναλτι. Η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο σημείωσε την 11η νίκη για τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος με 41 βαθμούς, ενώ η Φιορεντίνα είναι στη 10η θέση με 42. 

Η Ουντινέζε νίκησε εντός έδρας την υποβιβασμένη Κρεμονέζε με 3-0, ανεβαίνοντας στην 9η θέση της κατάταξης με 42 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι παρέμεινε στην 19η θέση με 19 βαθμούς. Τα γκολ για την επικράτηση των γηπεδούχους πέτυχαν οι Λαζάρ Σάμαρτζιτς (2'), Νεουέν Πέρες (27') Πέρες και Ισάκ Σακσές (36').