«Για ολόκληρη την Ιταλία ένας φρικτός πόνος»: Η καζούρα των οπαδών της Νάπολι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
i

©print screen

«Για ολόκληρη την Ιταλία ένας φρικτός πόνος»: Η καζούρα των οπαδών της Νάπολι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Sportal newsroom 17:50 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 27.04.2023

Οι οπαδοί της Νάπολι βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο να τρολάρουν τις άλλες ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βάζοντας ένα φέρετρο με τα κασκόλ των αντιπάλων τους.

Η Νάπολι χρειάζεται μόλις τέσσερις βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Στην πόλη του ιταλικού νότου επικρατεί ο κακός χαμός, έχοντας ξεκινήσει τα προεόρτια εδώ και καιρό. 

Οι οπαδοί των «παρτενοπέι» λοιπόν βρήκαν έναν αρκετά ευφάνταστο και μακάβριο τρόπο για να τρολάρουν αυτούς των αντιπάλων τους. Συγκεκριμένα πήγαν σε ένα νεκροταφείο και έβαλαν ένα φέρετρο, έχοντας πάνω του κασκόλ της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Ίντερ και της Τορίνο

Γύρω γύρω μάλιστα είχαν βάλει σταυρούς, όπου πάνω τους υπήρχαν τα σώματα των υπόλοιπων ομάδων του πρωταθλήματος. Η καζούρα δεν σταμάτησε εκεί, αφού πίσω από το φέρετρο είχαν κρεμάσει ένα πανό το οποίο έγραφε: «Για ολόκληρη την Ιταλία ένας φρικτός πόνος. Μετά από τόσα χρόνια σας βάλαμε στο σταυρό».

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασε από το Τορίνο, κερδίζοντας στο 90+3' τη Γιουβέντους. Αυτή η νίκη προκάλεσε τον πανζουρλισμό των οπαδών της Νάπολι, οι οποίοι πήγαν στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτούν, ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχαν βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη αυτή επικράτηση, που τους έφερε ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.