Τελειώνει 171 οπαδούς μετά τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου η Γιουβέντους

Ρομέλου Λουκάκου

i

Ρομέλου Λουκάκου/©IG:romelulukaku

Τελειώνει 171 οπαδούς μετά τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου η Γιουβέντους

Sportal newsroom 16:22 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 24.04.2023

Η Γιουβέντους αποφάσισε να τιμωρήσει με ισόβιο αποκλεισμό 171 οπαδούς, που εμπλέκονται στα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν προς τον Ρομελού Λουκάκου.

Η Γιουβέντους τιμώρησε με ισόβιο αποκλεισμό 171 οπαδούς που εμπλέκονται στα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν προς τον Ρομελού Λουκάκου. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ιταλίας ο Βέλγος σκόραρε και έκανε νόημα προς τους οπαδούς της «γηραιάς κυρίας» να σωπάσουν με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή τους. 

Ο Βέλγος στο άκουσμα των ρατσιστικών συνθημάτων αντέδρασε με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Ποιός ήταν αυτός ο διαιτητής; Ο Μάσα από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ! Παρόλα αυτά η τιμωρία του Βέλγου ακυρώθηκε από την ιταλική ομοσπονδία, λόγω των συνθηκών, για τους οποίους έδειξε αυτή τη συμπεριφορά. 

Μετά από το περιστατικό η ομάδα του Τορίνο έχει συνεργαστεί με τις ιταλικές αρχές, προκειμένου να βρουν τους δράστες, όπου στην αρχή συνέλαβαν έναν ανήλικο κι έναν ενήλικο. Ο ανήλικος αναμένεται να δεχτεί τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα χρόνια, ενώ για τον ενήλικο δια βίου. 

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή για τον αγώνα της Γιουβέντους με τη Νάπολι, η κερκίδα των οργανωμένων θα ήταν κλειστή, λόγω του συμβάντος, τιμωρία όμως που πάρθηκε πίσω.