«Μπορείτε να φανταστείτε τη Σακίρα να παίζει ποδόσφαιρο;»

Αγουέρο - Σακίρα - Πικέ

i

© Printscreen

«Μπορείτε να φανταστείτε τη Σακίρα να παίζει ποδόσφαιρο;»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:58 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 07:52 - 21.04.2023

Ο Σέρχιο Αγουέρο θέλησε να «πικάρει» τον πρώην συμπαίκτη του Ζεράρ Πικέ, λέγοντας πως η Σακίρα είναι ιδανική να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο πρώην άνδρας της στη Βαρκελώνη.

Μετά από την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Πικέ συνηθίζει να διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 με όνομα Kings League. Το συγκεκριμένο εγχείρημα το δημιούργησε μαζί με άλλους πρώην ποδοσφαιριστές στη Βαρκελώνη και οι κανόνες συμπεριλαμβάνουν απεριόριστες αλλαγές και τη διαδικασία των πέναλτι.

Από τους πρώτους μήνες του 2023, υπάρχει και μία νέα γυναικεία έκδοση του τουρνουά, η οποία  ονομάζεται Queens League. Με αφορμή αυτό, ο Σέρχιο Αγουέρο θέλησε να «πικάρει» τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, λέγοντας την ώρα που έκανε stream, ότι η Σακίρα είναι έτοιμη να παίξει σε μία από τις γυναικείες ομάδες του πρώην άνδρα της.

«Μπορείτε να φανταστείτε τη Σακίρα να παίζει για την Kuni Sports και ο πρόεδρος να είναι ο Πικέ, ανέφερε χαρακτηριστικά στο stream του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι.

Να θυμίσουμε, πριν λίγες μέρες ξανα ακούστηκε το όνομα της Σακίρα στο live του Αγουέρο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο twitch, η γυναίκα του, Σοφία Καλτσέτι, είχε γυρίσει από τα μαθήματα πάντελ και όπως πληροφόρησε τον Αργεντίνο, την έφερε μέχρι το σπίτι ο δάσκαλός της, γεγονός που προκάλεσε τα σχόλια του κοινού που παρακολουθούσε την εκπομπή, λέγοντας πως πρέπει να καλέσει την Σακίρα μετά από αυτό.