Διαψεύδει τις φήμες για κρίση στον γάμο του με την καλλονή Πιλάρ Ρούμπιο ο Σέρχιο Ράμος

Σέρχιο Ράμος- Πιλάρ Ρούμπιο

i

©Print Screen

Διαψεύδει τις φήμες για κρίση στον γάμο του με την καλλονή Πιλάρ Ρούμπιο ο Σέρχιο Ράμος

Γιάννης Λιβανός • 12:24 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 19.12.2023

Μετά τα δημοσιεύματα πώς ο γάμος του Σέρχιο Ράμος με την πανέμορφη Πιλάρ Ρούμπιο διέρχεται κρίση, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήρθε να βάλει τέλος στις φήμες, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο instagram.

Τον τελευταίο καιρό ο γάμος του Σέρχιο Ράμος με την Ισπανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια, Πιλάρ Ρούμπιο βρίσκεται στο στόχαστο των ξένων μέσων ενημέρωσης. Τα ισπανικά μέσα μάλιστα ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Με αφορμή την απουσία της Πιλάρ Ρούμπιο από το πλευρό του Ισπανού αμυντικού στα Latin Grammy, που έλαβαν χώρα στη Σεβίλλη, δημιουργήθηκαν υπόνοιες για προβλήματα στον γάμο τους, ακόμη και για τέλος στη σχέση τους. Μετά από το γκαλά μάλιστα ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μόνος του και σε ένα πάρτι, όπου ήταν καλεσμένος, με τις φήμες για διαζύγιο να οργιάζουν μετά από αυτό.

Ωστόσο, οι δύο τους τώρα διαψεύδουν όλες τις φήμες δημοσιεύοντας από κοινού στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο στολίζουν μαζί με τα παιδιά τους το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του δείχνει άκρως ευτυχισμένο, περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές, «βουλώνοντας» έτσι το στόμα σε όσους τους ήθελαν να χωρίζουν.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο Σέρχιο Ράμος είναι μαζί με την Ισπανίδα καλλονή από τον Σεπτέμβριο του 2012. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σεβίλλη στις 15 Ιουνίου 2019 και έχει τέσσερις γιούς.

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες της Ισπανίδας καλλονής Πιλάρ Ρούμπιο από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media: