Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: «Τον ''Άγιαξ της Ηπείρου'' δεν τον ξεγράφει κανείς, στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: «Τον ''Άγιαξ της Ηπείρου'' δεν τον ξεγράφει κανείς, στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:04 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 08.02.2024

Ο Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση που τονίζει ότι στο «τέλος θα τα καταφέρουμε, αρκεί να το πιστέψουμε».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (10/2, 19:00) στους «Ζωσιμάδες» τον Άρη, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Με αφορμή την αναμέτρηση, ο Σύνδεσμος Φίλων των Ηπειρωτών εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό του Άγιαξ της Ηπείρου στο ματς με τους κιτρινόμαυρους. Μάλιστα τονίζει πως στο «τέλος θα τα καταφέρουμε, αρκεί να το πιστέψουμε».

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Δεν είναι μόνο ο κλοιός που στενεύει, δεν είναι μόνο οι λάθος χειρισμοί, δεν είναι μόνο η αγωνία και η απογοήτευση για τον αγωνιστικό και διοικητικό ξεπεσμό. 

Είναι κιόλας, πού το τελευταίο δίμηνο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε την μεγαλύτερη του δύναμη: Τον κόσμο του, που ήταν και είναι διαχρονικά η μόνη του ασπίδα. 

Όλοι εμείς, ήμασταν και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να δείξουμε στους πάντες ποιος είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ποια είναι η δύναμή του. Ήμασταν και είμαστε αυτοί που κάνανε τους παίχτες να μπαίνουν στα γήπεδα με τη σπίθα στα μάτια και το μαχαίρι στα δόντια. 

Έτσι και τώρα: θα πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ, να σταθούμε δίπλα στους παίχτες και στον προπονητή, με όλες μας τις δυνάμεις. Αν υπάρχουν λίγοι και πιστοί που επιμένουν να το παλεύουν, θα πρέπει εμείς να τους αποδείξουμε ότι ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ να το παλεύουν. Αν υπάρχουν λίγοι και αξιοπρεπείς που επιμένουν να στέκονται στο ανάστημα του κόσμου για να μπορούν να τον κοιτάνε στα μάτια, θα πρέπει εμείς να τους θυμίσουμε ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ αυτή η αξιοπρέπεια και γιατί πρέπει όλοι τους να την σέβονται. 

Για όλους αυτούς τους λόγους, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους όσους αγαπάνε παθολογικά αυτή την ομάδα, να έρθουν το απόγευμα του Σαββάτου μαζί μας στο Άλσος στις 16:30 για να υποδεχτούμε την ομάδα μας. Για να δείξουμε στους παίχτες μας, για ποιους παλεύουν και για ποιους πρέπει να παίζουν από εδώ και πέρα. Για να θυμίσουμε ποιος είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τι σημαίνει μπάλα με Πάθος, Αξιοπρέπεια και Σεβασμό.

Τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν τον ξεγράφει κανείς, όσο ο κόσμος είναι στο πλευρό του. 

Στο τέλος θα τα καταφέρουμε, αρκεί να το ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ 

Σάββατο 10.02 | 16:30 | 28ης Οκτωβρίου και Τσακάλωφ 

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }