Σημαντικές επιστροφές στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον τελικό με τον Παναιτωλικό

Έτοιμοι για τον Παναιτωλικό οι Ηπειρώτες.

Σημαντικές επιστροφές στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον τελικό με τον Παναιτωλικό

Ο Στάικος θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Παναιτωλικό τους Σόρια, Παντελάκη και Κόντε.

Στο κρισιμότερο σημείο ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει επιστροφές.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν με προπόνηση στους «Ζωσιμάδες» την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (19:15) με τον Παναιτωλικό. Η σημασία του παιχνιδιού είναι τεράστια και ο τεχνικός Θανάσης Στάικος θα έχει στη διάθεσή του τον Πέδρο Κόντε, ο οποίος γυρίζει στην αποστολή έπειτα από σχεδόν 8 μήνες, αφού είχε υποστεί ρήξη χιαστού στις 27 Αυγούστου στο ματς με την Λαμία.

Επιστρέφει επίσης έπειτα από 2 μήνες και ο Νώντας Παντελάκης, που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, όπως και ο Σόρια που είχε χάσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στην τελευταία προπόνηση οι παίκτες είχαν παιχνίδια ρυθμού, αμυντική τακτική, στη συνέχεια παιχνίδια μικρού χώρου για να ακολουθήσουν στατικές φάσεις και παιχνίδι 11 Χ11.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έγιναν «Έλληνες» - Από τους Αργεντινούς του ΠΑΣ, στον «Μπουμπλή» Ρότσα, τον Μπατίστα και τον Ζέκα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:05 - 19.04.2023

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έγιναν «Έλληνες» - Από τους Αργεντινούς του ΠΑΣ, στον «Μπουμπλή» Ρότσα, τον Μπατίστα και τον Ζέκα

Στο ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ‘70 και του ‘80 οι ελληνοποιήσεις ξένων πήγαν να γίνουν της μόδας, αλλά γρήγορα μπήκε τέλος. Σταδιακά και στο ποδόσφαιρο, όμως, η παγκοσμιοποίηση έχει αφήσει το στίγμα της.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Αλ. Λώλης, Κόντε, Νίνης, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Τζίμας, Τσάβος, Ράντου, Μπορτγακαράι, Τζίνο, Μπακαδήμας, Λιάσος, Σταματελόπουλος και Μπάλαν

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σούλης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λέο, Φοφανά, Ν. Λώλης, Κιάκος, Τσίρης, Κύρκος, Μουστάκας και Βρακάς.

Στα Γιάννινα, παράλληλα, επικρατεί συναγερμός για τον αγώνα. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα, μάλιστα, καλεί τον κόσμο να έχει δυναμική παρουσία:

«Ο Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. Γιάννινα, καλεί το φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων σε συστράτευση και στήριξη της ομάδας του Π.Α.Σ. Γιάννινα στον αγώνα του απέναντι στην ομάδα του Παναιτωλικού, το Σάββατο 22-04-2023, στις 19:15!

Είναι αγώνας κομβικής σημασίας και η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη όλων μας!

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 Ευρώ για παιδιά έως 16 ετών και τους συνοδούς τους και 10 ευρώ για όλες τις θύρες!

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. Γιάννινα θα βρίσκονται και αυτή τη φορά εκεί για να στηρίξουν την ομάδα της πόλης μας!».