Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Μαντσίνι και Στάνκοβιτς μετέφεραν το φέρετρό του
i

Μιχαΐλοβιτς/©twitter

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Μαντσίνι και Στάνκοβιτς μετέφεραν το φέρετρό του

Sportal newsroom 20:13 - 19.12.2022

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Σέρβο προπονητή στην τελευταία του κατοικία.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών μετά από πολυετή «μάχη» με τη λευχαιμία.

Τη Δευτέρα έγινε η εξόδιος ακολουθία στη Βασιλική Αγίας Μαρίας των Αγγέλων και των χριστιανών μαρτύρων της Ρώμης. Κατόπιν, έγινε η ταφή.

Πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες του μετέφεραν το φέρετρο στην τελευταία κατοικία του. Ο συμπαίκτης του στη Λάτσιο, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο συμπαίκτη του στη Λάτσιο και βοηθός του στην Τορίνο, Ατίλιο Λομπάρντο, ο συμπαίκτης του στην Ίντερ και τη Σερβία, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, και ο ποδοσφαιριστής του σε Σαμπντόρια, Τορίνο και Μπολόνια, Λορέντζο ντε Σιλβέστρι, ήταν μεταξύ των προσώπων που μετέφεραν το φέρετρο.

Στην εκκλησία βρέθηκαν ο Φραντσέσκο Τότι και ο Ντανιέλε ντε Ρόσι, η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιόρτζια Μελόνι, ο δήμαρχος της Ρώμης, Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι, ο Υπουργός Αθλητισμού Αντρέα Αμπόντι, ο πρόεδρος της ιταλικής ολυμπιακής επιτροπής, Γκαμπριέλε Γκράβινα και πλήθος άλλων αξιωματούχων και φυσικά απλών φιλάθλων.