Σιντιμπέ: «Αυτό μας είπε ο Αλμέιδα πριν το ντέρμπι» (vid)
i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/©Intime

Σιντιμπέ: «Αυτό μας είπε ο Αλμέιδα πριν το ντέρμπι» (vid)

Κώστας Τόπας 12:03 - 10.02.2023

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αποκάλυψε τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες πριν από το ματς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που έζησε στην «OPAP ARENA».

Ο Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αναδείχθηκε Cosmote MVP του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κατά την βράβευσή του αποκάλυψε τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες πριν από το ματς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που έζησε στην «OPAP ARENA».

«Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσει η ομάδα. Αυτό είχαμε όλοι στο μυαλό μας. Οπότε είμαι χαρούμενος. Οχι τόσο για την ατομική διάκριση αλλά για την επιτυχία της ομάδας. Αυτό που μας είχε πει ο προπονητής, πριν τον αγώνα, ήταν να δείξουμε το απαραίτητο πάθος. Αυτό που δείχνουμε και στις προπονήσεις. Θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα δεν αποτελείται από 11 ποδοσφαιριστές, αλλά από ένα σύνολο ποδοσφαιριστών. Μας ζήτησε να μπούμε, να το απολαύσουμε, να το διασκεδάσουμε και να δείξουμε το πάθος που δείχνουμε και στις προπονήσεις.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας, γιατί αυτό που έζησα σήμερα ήταν κάτι το εξαιρετικό. Ειδα όλων των ειδών ηλικίες. Είδα παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους να πανηγυρίζουν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο κόσμος μας υποστήριξε και δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «AEK TV» ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.