Σκαλόνι: «Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Μέσι»

Λιονέλ Μέσι - Λιονέλ Σκαλόνι

Σκαλόνι: «Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Μέσι»

Κώστας Τσιακλής 15:39 - 18.06.2023

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, δήλωσε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να αντικατασταθεί αφού κανένας δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λιονέλ Μέσι όταν αυτός αποσυρθεί» και είπε μεταξύ άλλων ότι αυτός ο παίκτης δεν μπορεί να αντικατασταθεί γιατί απλά κανείς δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (19/09) την Ινδονησία σε φιλική αναμέτρηση και αυτό το γεγονός έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον προπονητή της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Σκαλόνι, για το ποιος θεωρεί ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός προπονητής έκανε σαφές ότι δεν θα υπάρχει κάποιος αντικαταστάτης του Μέσι απλά γιατί κανείς δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει. Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Σκαλόνι ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν ο Μέσι είναι ακόμα στην εθνική ομάδα και δεν αξίζει να μιλάμε πια για αυτό το θέμα. Όλοι θα θέλαμε να παίζει για πάντα. Κάποια στιγμή θα φύγει και θα είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους. Ποιος θα τον αντικαταστήσει αύριο; Κανένας.

Κανείς δεν μπορεί να παίξει όπως ο Μέσι. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα να παίξει με τον ίδιο τρόπο γνωρίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Η ομάδα είναι εκπαιδευμένη να τα πάει εξίσου καλά και θα το προσπαθήσουμε. Κανείς δεν πρόκειται να παίξει στη θέση του Μέσι, αλλά κάποιος παίκτης θα κάνει κάτι παρόμοιο».

Αυτή η ερώτηση προς τον Σκαλόνι ήρθε λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Λιονέλ Μέσι ότι πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. «Όπως έχω πει, δεν νομίζω. Αυτό που κατέκτησα ήταν το τελευταίο Μουντιάλ μου. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό μου. Θα μου άρεσε να είμαι εκεί να το δω, αλλά όχι να συμμετάσχω.

Φανατικός θαυμαστής του Ρονάλντο μπούκαρε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έκανε... Siu (vid)
EURO

23:58 - 17.06.2023

Φανατικός θαυμαστής του Ρονάλντο μπούκαρε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έκανε... Siu (vid)

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Βοσνία ένας θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον ίνδαλμα του, ενώ μιμήθηκε και τον πανηγυρισμό του.

Αφότου το κατέκτησα, που ήταν αυτό που μου έλειπε, είμαι ικανοποιημένος και ευγνώμων για την καριέρα που είχα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Νομίζω ότι έπαιξα στο τελευταίο Μουντιάλ μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μέσι.