Φανατικός θαυμαστής του Ρονάλντο μπούκαρε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έκανε... Siu (vid)
i

© prtscr

Φανατικός θαυμαστής του Ρονάλντο μπούκαρε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει και έκανε... Siu (vid)

Sportal newsroom 23:58 - 17.06.2023

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Βοσνία ένας θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον ίνδαλμα του, ενώ μιμήθηκε και τον πανηγυρισμό του.

Το βράδυ του Σαββάτου (17/6) η Πορτογαλία υποδέχτηκε τη Βοσνία στο «Ντα Λουζ» για την τρίτη αγωνιστική του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης των Euro και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα (44') και Μπρούνο Φερνάντες (77', 90+3').

Φυσικά, οι Πορτογάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ακόμη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας τους, ενώ ένας από αυτούς όπως φάνηκε το χάρηκε παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον «CR7», κάτι το οποίο κατάφερε και έκανε, αφού οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου καθυστέρησαν να επέμβουν.

Μάλιστα, ο φανατικός θαυμαστής του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν τον αγκάλιασε απλά. Αλλά τον σήκωσε στον αέρα και στη συνέχεια μιμήθηκε τον γνωστό πανηγυρισμό του «Siu».

Δείτε χαρακτηριστικά: