Κομάν για το παιχνίδι με την Εθνική: «Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση η νίκη απέναντί τους»

Κίνγκσλεϊ Κομάν

i

©intime

Κομάν για το παιχνίδι με την Εθνική: «Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση η νίκη απέναντί τους»

Δημήτρης Χούπης 09:23 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 17.06.2023

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν μετά τη νίκη της Γαλλίας επί του Γιβραλτάρ δήλωσε πως οι τρεις βαθμοί απέναντι στην Ελλάδα τη Δευτέρα (19/6) θα είναι είναι μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Η Γαλλία είχε εύκολο έργο απέναντι στο Γιβραλτάρ, κερδίζοντάς το εκτός έδρας 3-0 για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Ο Ζιρού, ο Εμπαπέ και ένα αυτογκόλ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Με αυτή τη νίκη οι «τρικολόρ» παραμένουν πρώτοι με εννέα βαθμούς έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο 3/3.  Την πρώτη αγωνιστική επικράτησαν άνετα των Ολλανδών στο Παρίσι με 4-0, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική πήραν είχαν πιο δύσκολο έργο, κερδίζοντας την Ιρλανδία στο Δουβλίνο 1-0. 

Πλέον το βλέμμα της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας με την Εθνική Ελλάδος. Εκεί που αν κερδίσει θα πάρει μεγάλο προβάδισμα για την πρωτιά και την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. 

Μετά το τέλος του αγώνα με το Γιβραλτάρ ο μέσος των Γάλλων, Κίνγκσλεϊ Κομάν έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων μίλησε και για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος. Για το οποίο είπε ότι με νίκη θα γίνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση. 

«Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση η πρόκριση, αλλά πρέπει να σκεφτούμε την ξεκούραση και την προετοιμασία για το επόμενο ματς», ήταν τα λόγια του. 

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν έδειξε την ανησυχία του για την κατάσταση του Stade de France, λέγοντας πως μπορεί να μην είναι και η καλύτερη. «Προφανώς το Σταντ ντε Φρανς είναι απασχολημένο το Σάββατο... Προσεύχομαι για το γήπεδο. Έχουμε υποχρεώσεις. Υπήρχε μια περίοδος που έπρεπε ήδη να φροντίσουν το γήπεδο, αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Βασίζομαι στο κηπουρούς Τους μίλησα στην τελευταία συνάντηση, θα βάλουν τα δυνατά τους, αλλά υπάρχουν μόνο 48 ώρες», ανέφερε.