«Kenny out»: Οι Ιρλανδοί ζητούν την παραίτηση του προπονητή τους μετά την ήττα από την Ελλάδα

«Kenny out»: Οι Ιρλανδοί ζητούν την παραίτηση του προπονητή τους μετά την ήττα από την Ελλάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:23 - 17.06.2023

Όχι και τόσο ψύχραιμη ήταν η αντίδραση των οπαδών της Ιρλανδίας, οι οποίοι ζήτησαν την απόλυση του Στίβεν Κένι μετά την ήττα από την Ελλάδα.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Ιρλανδίας στην «OPAP Arena» με σκορ 2-1 και με αυτό τον τρόπο πήρε την πρώτη της νίκη στη νέα της έδρα, συνδυάζοντας τη με ένα τρίποντο πολύ σημαντικό ενόψει συνέχειας στα προκριματικά του Euro.

Πρώτος στα trends o Κένι

Αυτή η επικράτηση μπορεί να έφερε πανηγυρισμούς στο «στρατόπεδο» της «γαλανόλευκης», εντούτοις προκάλεσε... τρικυμία στην απέναντι πλευρά. Με το τελικό σφύριγμα του Λέχνερ, οι 2500 χιλ. οπαδοί των φιλοξενούμενων δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους (πιθανόν να την ξεπέρασαν βέβαια με άφθονο αλκόολ), ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι. Χιλιάδες φίλαθλοι των «The Boys in Green»... βομβάρδισαν το Twitter με σχόλια που αποδέκτη είχαν τον προπονητή, Στίβεν Κένι.

Πρώτος στα trends ο Κέννυ © Trends 24

Πιο αναλυτικά, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης γέμισε με αναρτήσεις από οπαδούς της Ιρλανδίας που ζητούσαν την απόλυση του προπονητή από την ομάδα. Μάλιστα, σχεδόν άμεσα μετά τη λήξη του ματς, το όνομα του έγινε πρώτο trend.

«O μόνος που μπορεί να φτιάξει το χάλι μας είναι ο Λουις Ενρίκε. #KennyOut», «Ο Μπράιαν Κέρρ απολύθηκε μετά από 2 χρόνια στην Ιρλανδία έχοντας ποσοστό 54,5 % νίκες (το υψηλότερο από οποιονδήποτε προπονητή που είχαμε ποτέ. Ο Κένει αντίστοιχα 27,3 % νίκες. Πως γίνεται κάποιος να τον υπερασπίζεται. #KennyOut», ήταν κάποια από τα ποσταρίσματα που κοσμούσαν το Twitter.

Ο Φούντας στο Sportal: «Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική» (vid)
EURO

13:05 - 17.06.2023

Ο Φούντας στο Sportal: «Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική» (vid)

Ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε στο Sportal για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιρλανδία, αλλά και για τη συνέχεια των προκριματικών. Τόνισε μάλιστα πως προπονητή σαν τον Πογέτ στην Εθνική έχουμε καιρό να δούμε.