Μπακασέτας: «Νοοτροπία νικητή ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Μπακασέτας: «Νοοτροπία νικητή ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Κώστας Τόπας 13:29 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 17.06.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Η εθνική Ελλάδος επικράτησε 2-1 της Ιρλανδίας για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 με τον Τάσο Μπακασέτα να σημειώνει το πρώτο γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Εκτός από το γκολ, ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός «σέρβιρε» και το δεύτερο γκολ της «γαλανόλευκης» στον Γιώργο Μασούρα. Συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπακασέτας με αδιανόητη πάσα κάτω από τα πόδια αμυντικού της Ιρλανδίας, έστρωσε στον εξτρέμ του Ολυμπιακού, που με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με αυτόν τον τρόπο «σφράγισε» τη νίκη στην εθνική Ελλάδος με 2-1.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η απίθανη ασίστ του αρχηγού της εθνικής, αναδείχθηκε ως «skill of the day» από την UEFA, που αποθέωσε τον Μπακασέτα για την τρομερή του ενέργεια. Από την πλευρά του ο αστέρας της Τραμπζονσπόρ, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Πίστη. Πάθος. Ομαδικότητα. Νοοτροπία νικητή ανεξαρτήτως αντιπάλου. Και συνεχίζουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τόσο έχουμε ανάγκη δίπλα μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.