Η τρυφερή στιγμή του Λάζαρου Ρότα και του Γιάννη Κωνσταντέλια με τον μικρό Γιαννάκη (vid)
i

©Sportal youtube

Η τρυφερή στιγμή του Λάζαρου Ρότα και του Γιάννη Κωνσταντέλια με τον μικρό Γιαννάκη (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:53 - 17.06.2023

Ο Λάζαρος Ρότα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έδωσαν χαρά σε ένα μικρό φίλο της Εθνικής που βρισκόταν σε αμαξίδιο. Οι δύο ποδοσφαιριστές συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 2-1 της Ιρλανδίας στην «OPAP Arena» και έκανε το 2/2 στο δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Μετά το τέλος του αγώνα ο Λάζαρος Ρότα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχαν μια όμορφη στιγμή με έναν φίλο της Εθνικής που βρισκόταν σε αμαξίδιο.

Η Ελλάδα λοιπόν έκανε το καθήκον της και πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στην Ιρλανδία στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024. Η «γαλανόλευκη» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και «απείλησε» σε δύο περιπτώσεις την εστία του Μπαζούνου. Τελικά το γκολ ήρθε στο 15’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με τον Νέιθαν Κόλινς στο 27’ της αναμέτρησης. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ της Ιρλανδίας στους αγώνες με την Εθνική μας. Η Ελλάδα κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα της με το ωραίο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 49’. Το αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τέλος και η Ελλάδα έκανε το 2/2 στο όμιλο.

Μαυροπάνος: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Εμπαπέ και τον Ζιρού»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

08:48 - 17.06.2023

Μαυροπάνος: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Εμπαπέ και τον Ζιρού»

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία και ανέφερε πως οι παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Ολιβιέ Ζιρού.

Με το τέλος της τρίτης αγωνιστικής η Γαλλία βρίσκεται στη κορυφή του δευτέρου ομίλου με 9 βαθμούς, με την Ελλάδα να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Ολλανδία βρίσκεται στους τρεις βαθμούς ενώ Ιρλανδία και Γιβραλτάρ παραμένουν χωρίς βαθμό στην προκριματική αυτή διαδικασία. Την επόμενη αγωνιστική (19/09) η Ελλάδα θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λάζαρος Ρότα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θέλησαν να χαρίσουν μια όμορφη στιγμή σε ένα μικρό οπαδό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής που βρισκόταν σε αμαξίδιο. Οι δύο ποδοσφαιριστές μαζί με ένα μέλος της αποστολής συνομίλησαν μαζί του και ακολούθως έβγαλαν και φωτογραφίες. Μάλιστα ο Ρότα τον αποκάλεσε: «παικταρά μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο πιο κάτω βίντεο: