Σκληρή επίθεση Παναθηναϊκού στον Κωνσταντίνου: «Ου γαρ έρχεται μόνον...»

Βασίλης Κωνσταντίνου

i

Intime

Σκληρή επίθεση Παναθηναϊκού στον Κωνσταντίνου: «Ου γαρ έρχεται μόνον...»

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:49 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

Με μία ανάρτηση στα social media, ο Παναθηναϊκός απάντησε στις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία, να απαγορεύσει τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου την Κυριακή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε να μην πάρει εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου λόγω της δυσαρέσκειας στους οπαδούς.

Οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ και κυρίως το περιεχόμενο τους, προκάλεσε την οργή του Αλαφούζου. Ο οποίος ενοχλήθηκε έντονα από τον άλλοτε στενό συνεργάτη του και θεωρεί πως διογκώνει τα προβλήματα που υπάρχουν στο Τριφύλλι σε αυτό το τάιμινγκ. Καλλιεργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις.

Το «ρουσφέτι» της ΕΠΟ και η μπλόφα του Καρυπίδη

Το «ρουσφέτι» της ΕΠΟ και η μπλόφα του Καρυπίδη

Η ΕΠΟ ζήτησε από την Κυβέρνηση να μην εφαρμοστεί ο αθλητικός νόμος για να μπουν οπαδοί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε μία ανεφάρμοστη λύση για να κερδίσει στη μάχη της επικοινωνίας. Όμως, το παιχνίδι για τον τελικό του Κυπέλλου είχε χαθεί εξαρχής με την επιλογή της έδρας...

Εκτός από τη «διαρροή» του Παναθηναϊκού με την οποία χαρακτηρίζει «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου, υπήρξε δεύτερη απάντηση προς τον παλαίμαχο τερματοφύλακα. Η οποία εμφανίστηκε μέσω των social media.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του club, στο Τριφύλλι έγραψαν ότι «ου γαρ έρχεται μόνον...», από την περίφημη λαϊκή ρήση «ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας». Υπονοώντας ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν έχει πλέον επαφή με την πραγματικότητα.

Αναμφίβολα, αυτού του είδους οι απαντήσεις δεν συνηθίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε ο Παναθηναϊκός έχει συμπεριφερθεί με ανάλογη ένταση σε δηλώσεις βετεράνων του. Ωστόσο, στην προκειμένη πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε πόστα στη διοίκηση επί Αλαφούζου και θεωρήθηκε πως απηχεί τις απόψεις του εφοπλιστή.

Οπότε, η αντίδραση ήταν σφοδρή ακριβώς για αυτό τον λόγο. Επειδή τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου εκλήφθηκαν από τους περισσότερους ως θέσεις του Αλαφούζου, σε μία εποχή που ο «αγριόγατος» δεν έχει την παραμικρή επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.