Σοκ στην Τσέλσι: Ρήξη χιαστού ο Μπρόγια, χάνει τη σεζόν! (pic)
i

Ο τραυματισμός του Μπρόγια / © Twitter

Σοκ στην Τσέλσι: Ρήξη χιαστού ο Μπρόγια, χάνει τη σεζόν! (pic)

Sportal newsroom 00:00 - 15.12.2022

Ο Αρμάντο Μπρόγια θα μείνει στα... πιτς για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο φιλικό της Τσέλσι με την Άστον Βίλα.

Ο επιθετικός της Τσέλσι, Αρμάντο Μπρόγια, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ομάδα του Λονδίνου.

Ο Μπρόγια τραυματίστηκε στην ήττα 1-0 που γνώρισε η Τσέλσι στο φιλικό (11/12) με την Άστον Βίλα. Ο Αλβανός διεθνής, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν (τις δύο ως βασικός), αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίς από το φιλικό στο Άμπου Ντάμπι, μετά από σύγκρουση με τον αμυντικό της Βίλα, Εζρί Κόνσα.

Oριστικό: Στην Τσέλσι ο Ενκουνκού!
PREMIER LEAGUE

16:26 - 28.11.2022

Oριστικό: Στην Τσέλσι ο Ενκουνκού!

Παίκτης της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ο εξτρέμ της Λειψίας, Κρίστοφερ Ενκουνκού, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να μεταδίδει πως πλέον έχουν απομείνει μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Έχοντας τραυματιστεί στο γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του φιλικού αγώνα της Κυριακής με την Άστον Βίλα, ο Αρμάντο υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αγγλία.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν δυστυχώς μια ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και ότι θα απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση. Μετά την επέμβαση, ο Αρμάντο θα συνεργαστεί στενά με το ιατρικό τμήμα του συλλόγου κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν 2022/23», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «μπλε».