Σοκ στον ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Τσουχτερό πρόστιμο στον Ολυμπιακό
i

Ζωσιμάδες / © Intime

Σοκ στον ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Τσουχτερό πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 18:25 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 23.12.2022

Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες. Βαρύ πρόστιμο για τους Πειραιώτες.

Επεισοδιακά κύλησε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες, στην επανέναρξη της Super League. Με τους φίλους των γηπεδούχων να επιδίδονται σε ρίψη καπνογόνων που προκάλεσε τρεις διακοπές στο ματς, ενώ έριξαν και σπασμένα καθίσματα στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου. Δεν αποφεύχθηκε μάλιστα και μια... μίνι συμπλοκή με τους φίλους του Ολυμπιακού, «φωτιά» που η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων έσβησε γρήγορα. 

Το πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε τις ποινές των δύο ομάδων για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων τιμωρήθηκε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο εντός έδρας παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τόσο την ΑΕΚ (16η αγωνιστική) και Παναθηναϊκό (18η αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κληθεί επιπλέον να πληρώσει πρόστιμο ύψους 66.000 ευρώ, ενώ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν και οι «ερυθρόλευκοι» που θα πληρώσουν 59.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους Ζωσιμάδες.